Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Економічні переваги застосування стільникового полікарбонату при будівництві теплиці

Питання економії і раціонального витрачання грошових коштів завжди стоїть особливо гостро при будь-яких витратних в плані грошових коштів починаннях, неважливо, в період чи економічної кризи або в спокійний час.

Неважливо, якою кількістю фінансів ви маєте в своєму розпорядженні - завжди важливо витрачати їх розумно, і справа зовсім не в «крихоборстві» або дріб'язковості - будь-яка раціонально мисляча людина, яким би багатим він не був, повинен узгоджувати чисельну кількість витрачених коштів і результат їх використання. До речі, серед багатющої світової еліти, при всіх їх нечуваних багатствах, економність вважається однією з головних чеснот, а «розкидання грошима» - головним пороком.

Не потрібно соромитися бути розумним і раціональним людиною. Кожна зекономлена копійка може обернутися надприбутками в майбутньому, не кажучи вже про економію більших сум.

До речі, купить поликарбонат найкращої якості можна на сайті lemax-t.ru за вигідними цінами.

Зведення тепличної конструкції і подальше її використання - справа не з дешевих, тим більше, якщо ви вибрали якісну тепличну конструкцію із стільникового полікарбонату, а не дешевий плівковий аналог. У будь-якій справі є розумна економія ресурсів, а є дурне і нераціональне «жаднічанье».

Зводити теплицю з дешевих і ненадійних матеріалів - це як раз відноситься до другої категорії. Це обернеться в майбутньому і додатковими витратами, і відсутністю бажаних результатів, будь то гроші від продажу вирощених у теплиці товарів, якщо ви займаєтеся комерційним вирощуванням, або отриманий урожай, якщо ви вирощуєте сільськогосподарські культури виключно для власних потреб.

У будь-якому будівництві, в зведенні якого типу конструкцій є золоте правило - не можна економити на головних складових будови, на його «основі». Матеріал для стін теплиці - головний компонент всієї конструкції, саме від його якості залежить функціональність теплиці як сільськогосподарського будови.

Фундамент тепличного будови так само важливий, як і його корпус (ви ж не хочете, щоб ваша теплична споруда завалилася від негоди або під руйнівним впливом часу). Але тієї складової, яка визначає успішність функціонування теплиці як пристосування для вирощування овочів і фруктів, є саме світлопрозорий матеріал поверхонь тепличної конструкції.

Ви можете економити на чому завгодно - на розсаді, на якості добрив, на утепленні або на вентиляції, але на матеріалі самої конструкції економити ні в якому разі не можна - від цього, по суті, залежить майбутнє вашої теплиці.

Купівля стільникового полікарбонату для зведення вашої тепличної конструкції, зрозуміло, обійдеться вам дорожче, ніж поліетиленова плівка або дешевший полімер. Але потрібно враховувати не тільки поточну витрату, а й витрати в майбутньому часі.

Тепличне будова з якісного полікарбонату звести, безумовно, дорожче, ніж зробити парник з палиць і шматка прозорою плівки, але витрати в цьому окупаються економією в майбутньому - ось головне мірило раціонального витрачання фінансових ресурсів. Найголовніша перевага, яке ви отримуєте від використання стільникового полікарбонату - це підвищення темпів зростання і дозрівання тепличних культур. Ніздрюватий полікарбонат зарекомендував себе як один з найефективніших матеріалів в плані прискорення часу дозрівання вирощуваних рослин.

Стільниковий полікарбонат дозволяє вам економити на утепленні та обігріві теплиці, оскільки, завдяки своїй фізичній структурі, комірчасті листи полікарбонату відмінно утримують тепло, будучи, по суті, теплоізоляційним матеріалом. Завдяки малій питомій вазі комірчастий полікарбонат легко встановити або перевстановити, що скорочує витрати на зведення.

Як і будь-який інший полікарбонат, стільниковий полікарбонат відрізняється, в порівнянні з іншими світлопрозорими матеріалами, відмінною стійкістю до ударів, що анулює потенційні витрати на ремонт тепличної конструкції в разі несприятливих погодних явищ (наприклад, град чи сильний вітер) або механічного пошкодження поверхонь конструкції в результаті нещасного випадку або умисного вандалізму. Вибір стільникового полікарбонату для вашої теплиці обійдеться вам дорожче в теперішньому моменті, проте в майбутньому це обернеться значною економією коштів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь