Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мікронавушник

Для того, щоб визначитися з вибором мікронавушників давайте спочатку коротко позначимо з чого складається його комплект.

Комплект мікронавушників складається з:

  1. власне сам мікронавушник. Він завжди маленький, завжди без проводів, завжди непомітний. Для роботи використовує одноразові годинні батарейки, яких вистачає на 4-20 годин роботи, в залежності від умов використання та зберігання батарейки.
  2. гарнітура для мікронавушника. Вона приєднується до Вашого мобільного телефону, плеєра і передає радіосигнали в мікронавушник. Також на ній знаходиться мікрофон для того щоб Ваш помічник міг чути Вас. За вищезгаданих причин вона повинна знаходитися недалеко від рота і вуха з мікронавушника, наприклад висіти на грудях. Може бути провідна і Bluetooth.
  3. всілякі доповнення для того щоб комплект можна було використовувати відразу. Ми постачаємо його зарядкою для гарнітури (якщо гарнітурі вона потрібна), батарейки для мікронавушники, сумочка для зберігання комплекту, що подовжує термін служби комплекту

До речі, прочитати подробнее можна тут про те, яким чином працюють мікронавушники.

А тепер зупинимося докладніше на двох перших пунктах, які є основними в комплекті.

Варіації складових комплектації мікронавушників

1. мікронавушники.

Якщо відкинути різні неякісні китайські варіанти і відверте мотлох, то на сьогоднішній день основними моделями є три:

- Мікронавушник 11 мм. Економ, Стандарт. (Стандарт 11-13мм, дуже часто в деяких магазинах його називають 10мм, хоча звичайно він таким не є). Цей мікронавушник використовується найчастіше, завдяки своїй відносно невеликій ціні. Не дивлячись на те, що він є найбільшим з доступних на сьогодні, він не "стирчить з вуха", і при правильному розміщенні в вушному каналі, залишається непомітним, навіть якщо дивитися збоку. Але якщо заглянути всередину вушного каналу (а для цього треба бути вже дуже нахабним викладачем), то можна помітити наче всередині вуха, щось є.

Це є єдиним мінусом даного мікронавушники, серед плюсів варто відзначити його вартість і використання дешевих батарейок 521 серії.

- Мікронавушник 6 мм. Нано, Нано-Еліт. (За стандартом 6-7 мм). Завдяки своїм мініатюрним розмірам цей мікронавушник завантажується глибоко у вушний канал і залишається там непомітним навіть якщо заглядати у вушний канал. При цьому мікронавушник не може "провалитися всередину" і ніяк не взаємодіє з барабанною перетинкою. Тобто є абсолютно безпечним.

Мікронавушник використовує більш дорогі елементи живлення з оксидом срібла, для забезпечення свого безперечного плюса - повної непомітності використання.

- Новинка 2013 року, створена нашими геніальними інженерами - мікронавушник який поєднує в собі плюси попередніх двох моделей. Для роботи він використовує недорогі елементи живлення 521 серії збільшуючи при цьому задню частину мікронавушники всього на 1 мм, що не позначається на його непомітності.

2. Гарнітура.

Гарнітура підключається до мобільного телефону або плеєра і передає сигнали в мікронавушник, також на ній розташований мікрофон для передачі команд Вашому помічнику. Вона повинна розташовуватися в радіусі до приблизно 30 см від мікронавушники. Гарнітури бувають двох видів:

- Провідні. Підключаються в аудіо-роз'єм Вашого телефону або плеєра, як звичайні навушники. Основний і єдиний її плюс - це низька ціна. Використовується тільки в найдорожчому комплекті (Економ) через свого основного мінуса - залежно від телефону, адже у різних виробників, а часто і в різних моделях телефонів одного виробника встановлюються різні аудіо-виходи, а значить Ви швидше за все не зможете використовувати куплений комплект разом з друзями або оновивши модель телефону. Крім того під час використання у Вас завжди буде тягнутися провід під одягом від шиї до телефону.

- Bluetooth. Це зручно і непомітно. Наші гарнітури виробляються на основі Bluetooth гарнітур кращих виробників світу - Nokia, Jabra, Plantronics і можуть бути підключені до будь-моделі телефону, яка працює з хоч якийсь Bluetooth гарнітурою від стареньких самсунгов до новітніх IPhon-ів. Телефон може перебувати на відстані до 10 метрів від гарнітури.

У разі якщо у Вас залишилися питання по роботі мікронавушників - ми оперативно і повно відповімо на них по телефону або іншим зазначених засобів зв'язку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь