Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Суші і їх користь для здоров'я. Вся правда про суші

Ви не знали, що всіма улюблені суші ще й дуже корисні? А це, між іншим, доведений факт. Суші - не тільки смачна страва, але і виявляється ще й корисне. Так що тепер можна з натхненням поїдати цю японську закуску.

А адже ще недавно то тут, то там можна було почути думку про те, що вживання в їжу сирих продуктів дуже шкідливо для організму, така їжа може при цьому викликати страшні інфекції і взагалі нічого корисного в суші немає і бути не може. Однак, японці їдять суші вже багато століть і не дивлячись на це, японська нація славиться своїм здоров'ям і довголіттям. Насправді вживання в їжу риби і рису, які складають основу будь-яких суші, дуже корисно - і це не дивно, адже що рис, що риба є продуктами натуральними і багатими корисними вітамінами і мікроелементами, залізом і іншими.

До речі, можемо порекомендувати вам Эко Фуд Одесса - сервіс, в якому можна вигідно замовити доставку смачних суші вже сьогодні.

Суші мають масу корисних властивостей, їх регулярне вживання в їжу благотворно позначається на загальному стані організму. Якщо у вас проблеми із зайвою вагою, суші і тут «прийдуть на допомогу», за допомогою суші можна не тільки скинути зайві кілограми, але і поліпшити загальний стан нігтів і волосся, привести в порядок шкіру. Таким чином, якщо ви до сих пір сумніваєтеся в корисних властивостях цього японського блюда, ви робите це даремно. Суші не містить великої кількості калорій, в них немає великої кількості вуглеводів і шкідливих для організму речовин, на відміну, наприклад, від страв фаст-фуду, смаженого м'яса або солодощів. Завдяки тому, що при приготуванні суші термообробка не використовується, всі корисні амінокислоти і речовини зберігаються в цій їжі, роблячи її дуже корисною.

Вся справа в тих інгредієнтах, з яких приготовлені суші. Зазвичай, це рис і риба. Про користь рису ми знаємо не з чуток - це дуже корисний злак, багатий білками, клітковиною, тіамін. За допомогою рису в наш організм надходять так потрібні йому амінокислоти і мінерали, крім того, рис відмінно зміцнює м'язи, роблячи їх сильними і пружними.

Риба, що не піддається термальній обробці, також багата мікроелементами і мінерами, так необхідними нашому організму.

Суші рекомендують вживати в їжу провідні дієтологи, які стверджують, що вони благотворно впливають на профілактику атеросклерозу і захворювань серцево-судинної системи.

Загальний тонус організму піднімається, коли ми регулярно їмо суші. Ця страва здатне позбавити нас від депресії, позитивно впливає на розумову здатність, розвиває кмітливість, покращує пам'ять.

Таким чином, суші - здорова і корисна їжа. Вибираючи їх на вечерю, ви вибираєте здоров'я для себе і своїх близьких.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь