Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Квартири від забудовника

Купівля квартири безпосередньо від забудовника має ряд очевидних переваг:

  1. Низька вартість, в порівнянні з покупкою через посередника;
  2. Можливість включитися в проект на етапі будівництва, і заощадити ще більше;
  3. Можливість контролювати процес будівництва.

Так само варто враховувати, що придбати квартиру або будинок можна в двох станах:

  1. З голими стінами;
  2. З повним оздобленням, «під ключ».

У першому випадку, ми отримуємо меншу вартість, а так само можливість облаштувати інтер'єр виключно на власний розсуд, а не за бажанням будівельників.

З цієї точки зору, ми бачимо ще одну перевагу купівлі квартир безпосередньо від забудовника: ми можемо взяти квартиру з повною обробкою, відносно дешево, але з нашим баченням інтер'єру. Укладаючи договір з будівельною компанією, клієнт має можливість ще на етапі проекту висловити свої вимоги до внутрішнього дизайну. Забудовник, в свою чергу, включає ці побажання в проект (якщо вони в принципі можливо застосувати) і працює, точно знаючи, що квартира буде куплена.

Таким чином, квартири з оздобленням від забудовника - це оптимальний варіант покупки житла:
Ви отримуєте повністю готову квартиру. Це позбавить вас від безлічі проблем, пов'язаних з ремонтом. Ви просто в'їжджаєте і живете.

Ви отримуєте той інтер'єр, який замовляли, якщо звичайно уклали договір на етапі проектування. Тобто, це не просто «стандартна» обробка в дусі Радянського Союзу, а сучасний, якісний інтер'єр, з якісною сантехнікою і побутовою технікою.

Ціна квартири, при цьому, буде все одно менше, ніж при покупці через посередника.

Зауважимо, що покупка квартири з оздобленням від забудовника - це найпоширеніший механізм придбання житла у всьому розвиненому світі. Як правило, у людей немає часу, відразу після покупки квартири, займатися її ремонтом. Звідси і прагнення працювати за принципом «все включено». На щастя, ця тенденція поширюється і в нашій країні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь