Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно знати про збільшення грудей?

Навіть якщо Ви ніколи не цікавилися пластичною хірургією, впевнені, ви з легкістю відгадаєте, яка операція користується найбільшим попитом. Звичайно ж, збільшення грудей! Мрії про великий, акуратною, красивою грудей не покидають уми жінок, а значить пластичні хірурги ніколи не сидять без роботи. Тим більше збільшення грудей коштує сьогодні не так уже й дорого, і є не тільки сильним світів цього.

Якщо ви зважилися на операцію по збільшенню грудей, ви, напевно, знаєте вже багато. Тим не менш, є дещо, про що не завжди пишуть на сайтах клінік і пластичних хірургів, але про це потрібно знати!

Між іншим, на сайті https://q-wel.com/plasticheskaya_hirurgiya/uvelichenie_grudi ви можете детальніше дізнатися про послугу зі збільшення грудей та отримати всю необхідну інформацію.

1. Імпланти дійсно довговічні і не вимагають заміни, але змінюється результат маммопластики.

Сучасний імплант для збільшення грудей це безпечні і надійні матеріали і технологія виготовлення. Імплант не рветься, не протікає, чи не пропотіває, відмінно приживається в організмі. Наповнювач імпланта спеціальний гель, м'який, пружний, але не рідкий, що унеможливлює його витікання з імпланта. Іншими словами, виробник сміливо дає гарантію на імплант, з ним практично нічого не може трапитися.

Інша справа - жіночі груди, яка знаходиться в постійній зміні. Скачки ваги, вагітність, гормональні зміни - молочні залози реагують на будь-які зміни в організмі. Зважившись на пластику грудей, варто знати, що, можливо, колись доведеться звернутися до пластичного хірурга повторно. Велику роль тут відіграє розмір обсяг обраного імпланта.

2. Чим більший обраний імплант, тим більше ризик.

При установці імпланта основна його вага припадає на нижню половину тканин молочної залози. Великий обсяг імпланту збільшує це навантаження, провокуючи витончення цих тканин і провисання грудей разом з імплантом. Особливо це небезпечно в тих випадках, коли дані тканини і так стоншені.

Крім того, великий обсяг імпланту вимагає особливої ​​ретельності в оцінці обсягів залізистої тканини, в іншому випадку імплант буде помітний як на око, так і на дотик, а також може викликати хворобливі відчуття.

3.Форма грудей після операції не буде повністю ідентична формі імпланта.

Швидше за все, ви вже знаєте, що імпланти бувають круглими і анатомічними. З круглими все ясно, а анатомічні, як стверджують виробники, ідентичні природному стані грудей. Проте, не варто думати, що використання круглих імплантів дасть ефект неприродною кулястої грудей, та й круглі то вони тільки з одного ракурсу, а взагалі мають форму лінзи і розділяються по висоті на високо-, середньо- і низькопрофільні.

Анатомічні за формою нагадують краплю, верх імпланта більш плоский, нижній - більш опуклий. Всі вони відрізняються по довжині, ширині і висоті.

Форма імпланта, звичайно, багато в чому впливає на майбутню форму грудей, але не забувайте про те, що імплант ховається під м'язовими і залозистими тканинами, які також надають грудей певну форму. Саме тому в залежності від будови тіла деяким жінкам показані саме круглі імпланти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь