Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лендінг під ключ: що таке посадкова сторінка і навіщо вона потрібна?

Багато підприємців, задаючись питанням створення продають посадочних сторінок (Landing Page), не знають, на що слід звертати увагу і з чого потрібно починати. Сьогодні на ринку неймовірно багато пропозицій зі створення лендінга. Давайте ж спробуємо розібратися, як серед цього широкого асортименту вибрати дійсно хороший додаток.

Навіщо підприємцю Landing Page?

Перед створенням лендінга під ключ, необхідно зрозуміти, навіщо взагалі потрібна посадкова сторінка і які вона буде виконувати завдання. Спершу проаналізуйте ситуацію, яка спостерігається у вашій сфері бізнесу на сьогоднішній день. Окрему увагу слід приділити моделі продажів. Проаналізувавши використовувані інструменти і свої показники, ви зможете зрозуміти, що саме потребує доопрацювання.

Особливості аналізу

У вас вже є власний сайт або продає посадкова сторінка? В такому випадку вивчіть їх відвідуваність і конверсію. Визначте, які ви використовуєте маркетингові інструменти, а які ні. Такий аналіз дозволить вам визначити основні цілі створення лендінга під ключ, що є дуже важливим моментом. Такою метою може бути:

  1. • Збільшення кількості заявок від клієнтів.
  2. • Збільшення числа передплатників і розширення email бази.
  3. • Залучення дилерів, партнерів і / або персоналу.

Давайте докладніше зупинимося на найбільш популярному варіанті - збільшенні заявок.

Формування УТП і вибір товару

З точки зору конверсії посадкова сторінка працює набагато краще сайта тому, що зазвичай весь розміщений на ній контент присвячений конкретній послузі / товару. Ось чому перед тим, як замовляти лендінг під ключ, слід вибрати конкретні товари або невелику групу товарів, продаж яких ви прагнете збільшити.

Багато маркетологів та підприємців при розробці посадкової сторінки переоцінюють важливість візуальної складової. Головна помилка - це оформлення по своїх побажаннях без врахування інтересів аудиторії і ринку. Набагато ефективніше приділяти увагу цінності пропозиції, описаного на сторінці. При формуванні УТП (унікальної торговельної пропозиції) зазвичай працюють 3 правила:

  1. • Рівень унікальності.
  2. • Рівень цінності.
  3. • Обсяг пропозиції. Щоб споживач швидше зрозумів суть пропозиції, слід використовувати мінімальну кількість слів.

Наприклад, ви можете розмістити на посадкової сторінці масу фотографій, вдячних відгуків, сертифікатів та інших матеріалів, покликаних збільшити довіру. А можна написати фразу: "Клієнт платить після позитивного результату. Якщо результату немає, то робота не оплачується". Як ви напевно здогадуєтеся, у другому випадку конверсія і рівень довіри будуть вище, особливо якщо дана пропозиція унікальна в своїй галузі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь