Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Історія створення кедів бренду Vans

Датою створення відомого багатьом бренду Vans можна вважати далекий 1996 год. У сучасному світі взуття від фірми Vans повністю задовольняє потреби активних, спортивних молодих людей, які сходять без розуму від свейтбордінга, серфінгу і велосипедного мотокросу.

Спочатку, звичний нам бренд мав назву «Van Doren Rubber», який має багаторічну історію, адже заснований він був з 1965 року в особі пана Пола Ван Дорена. У ті часи молодь шаленіла від скейтбордингу і музики в стилі панк. Уже на початку 70-х компанія знайшла приголомшливий успіх, адже їх продукцією стали цікавитися скейтери. Вивчивши споживчий ринок і визначивши, що покупці більшою мірою віддають перевагу виробам зі шкіри, Полом було прийнято рішення про введення нововведення. У підсумку, число, що купується різко зросла, а в 1976 році фірма стала виробляти кеди для скейтерів, відомі під назвою «Off the wall». Дана модель була високі кеди, оснащені ущільненим задником, що гарантує підвищену ступінь комфорту при катанні на дошці. Завоювавши цільову аудиторію скейтерів, корпорація вирішила продавати більше продукції тінейджерам, через що проводила різні маркетингові заходи, що стимулюють покупку. Коли в 70-х роках ввів мода на картатий принт на кедах, «Van Doren Rubber» першими помітили цю тенденцію і випустили картаті моделі.

До речі, на сторінці http://shoesland.ua/catalog/vans/ ви можете замовити якісні кеди від цього виробника за найвигіднішими цінами.

Коли в 1984 компанія була змушена повідомити про своє банкрутство через неправильну політику (бренд переключився на цільові аудиторії бейсболістів і футболістів), торгова марка знайшла нове життя. Інвестори «McCown DeLeeuw» з 1995 року почали використовувати раніше відомий бренд для підтримки групи «Warped Tour». Трохи пізньої, бренд отримав ім'я «Vans», відоме нам донині.

Торгова марка Vans отримала загальне визнання в усьому світі за рахунок наступних чинників:

  1. Застосування новітніх розробок при створенні кедів
  2. Врахування побажань і переваг цільової аудиторії
  3. Створення оригінального дизайну у відповідність з тенденціями моди
  4. Підтримка активного способу життя у вигляді спонсорства різних спортивних змагань.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь