Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо сумочку і взуття

Сумка є незамінним предметом в гардеробі кожної жінки. Вона одночасно служить і практичним пристроєм для зберігання багатьох необхідних речей, які доводиться носити з собою, і додатковим елементом образу. Саме тому стильні жіночі сумки в BrandinTrend ми намагаємося вибрати так, щоб вони максимально відповідали нашим нарядам і в повсякденному житті і на урочистих заходах.

Взагалі, жіноча сумка повинна поєднуватися з усім виглядом, хоча зазвичай її підбирають під взуття. Відповідно до класичними вимогами, сумка повинна мати той же колір, що і взуття. Хоча, навіть в тому випадку, коли сума має інший відтінок, ніж взуття, вона все одно повинна виглядати з нею гармонійно.

Якщо жінка віддає перевагу класичному стилю, то в такому випадку сумка і взуття обов'язково повинні бути одного кольору. Найпростіший і найпоширеніший варіант класичного ансамблю - чорна сумочка та взуття, а щоб він не виглядав нудно, можна надіти яскраво-червону сукню або пальто. До речі, звернувшись в http://sumochka.mobi/5-klassicheskie-kojanye-sumki - онлайн інтернет-магазин сумок, можна відразу підібрати собі якісну шкіряну сумку за доступною ціною.

Якщо ви хочете мати сумку і взуття одного кольору, то потрібно щоб збігалася і їх фактура. Під замшеві туфлі підійде замшева сумочка, а під лаковані туфлі потрібна лакована сумочка. Це правило працює і в тому випадку, якщо взуття та сумка різного кольору.

Сучасна мода більш демократична, а деякі стилісти взагалі вважають нудною і застарілою тенденцію, коли взуття та сумка мають однаковий колір і фактуру. Можливо, це трохи перебільшено, але вже точно не варто категорично обмежуватися рамками класичних вимог.

Часто дуже цікаво виглядають взуття та сумка різних відтінків. Якщо жінка вибрала чорне плаття і світло-бежеві туфлі, то чорна сумочка буде ідеальним варіантом до такого вбрання. Світло-бежева сумка, підібрана в тон туфлям, буде відволікати увагу від взуття.

Сумку і взуття можна вибрати і контрастних кольорів, Так, взуття пастельного відтінку буде чудово поєднуватися з сумкою будь-якого яскравого кольору - жовтої, зеленої, пурпурової, фіолетовою, бірюзовою, помаранчевої. Вона буде яскравим акцентом в наряді, але одяг в такому випадку повинна бути нейтрального кольору.

Акцент можна зробити на різних кольорових аксесуарах або взуття. Наприклад, якщо сумка однотонного чорного або білого кольору, то сума може бути кольоровий.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь