Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги наливних підлог

Довговічність. При правильній експлуатації більшість полімерних покриттів (полімерних наливних підлог), за винятком тонкошарових покриттів, експлуатується 15-25 років. В даний час на ряді підприємств експлуатуються покриття, зроблені 40-50 років тому.

Безшовність. На відміну від плитки, паркету, лінолеуму, як, втім, і від всіх інших типів підлогових покриттів, наливна підлога не має швів. Це лежить в основі інших важливих характеристик полімерних наливних підлог, таких як відсутність пилу, гігієнічність, естетичність, простота в прибиранні.

Безпильність. При використанні наливної підлоги освіту пилу повністю виключається. Даний тип покриття забезпечує 100% безпильність підлоги.

До речі, на сайті компанії Тексолед ви можете замовити виготовлення якісної наливної підлоги для вашої домівки за доступними цінами.

Гігієнічність. Полімерні наливні підлоги задовольняють найжорсткішим вимогам по гігієнічності покриття підлоги. Вони дозволені для експлуатації на підприємствах фармацевтичної промисловості, в житлових і офісних приміщеннях, медичних, навчальних та дитячих закладах.

Універсальність. Унікальність, як самих матеріалів, так і технологій їх нанесення полягає в можливості задовольнити найрізноманітніші, часом взаємовиключні при використанні інших матеріалів, вимоги до покриття практично для всіх типів промислових, громадських і розважальних приміщень.

Естетичність і неповторність. Іноді вимога в плані зовнішнього вигляду, його естетичність, підлогового покриття має важливе значення при облаштуванні підлоги. Полімерні наливні підлоги (полімерні покриття) дозволяють виконувати ексклюзивні, неповторні покриття підлоги найсміливіших і фантастичних, на перший погляд, дизайнерських рішень.

Хімічна стійкість. Полімерні наливні підлоги, навіть стандартні, що не мають спеціального хімстійкого покриття, забезпечують найбільшу стійкість до впливу мінеральних масел, емульсій, розчинів лугів і кислот, в порівнянні з іншими типами підлогових покриттів.

Ось такі-от основні переваги підлог даного типу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь