Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Історія взуття Reebok

Займаючись фітнесом, йогою, простим бігом, наші ноги одягнені в взуття. І дуже важливо, щоб ця взуття було хорошою. На ринку дуже багато вибору взуття, але протягом багатьох років справжнім попитом, по всьому світу, користується взуття Reebok.

Історія взуття Reebok забирає нас до далекого 1895 році. В цьому році JW Foster and Sons приступили до виробництва взуття і стали продавати їх по всьому Сполученому королівству. Вони були досить успішні у спортсменів в літніх Олімпійських іграх 1924 але звичайне населення не приділило належної уваги цьому взутті.

У 1958 році JW Foster and Sons вирішили створити компанію з виробництва взуття Reebok, що в перекладі означає - Африканська Газель. Цією назвою вони хотіли показати, що їх взуття така ж стильна і витончена, і найголовніше, швидка. Але і в цей період взуття Reebok користується маленьким попитом.

До речі, вот тут ви можете придбати якісне чоловіче взуття від компанії Reebok за помірними цінами!

Тільки в 1979 році на міжнародній виставці в Чикаго Paul Fireman зауважив бренд Reebok. У той час Paul Fireman працював постачальником спортивних товарів. Не гаючи часу, вони укладають договір про постачання взуття Reebok в Сполучені Штати Америки. У той час їх ціна становила 60 $, вони були найдорожчими на ринку.

У 1982 році компанія зробила крок вперед, представивши перші кросівки для жінок, ніж захопила велику частину ринку.

Потім, в 1989 році, Reebok представили взуття для спортсменів займаються баскетболом. У взуття використовували повітряний міхур, насос перебував на мові черевика, при натисканні якої надувалася міхур і взуття щільно прилягала до кісточки. Ці кросівки стояли 170 $, що в 2 рази перевищувало ціни на інші кросівки. Але, незважаючи на велику ціну, взуття Reebok стала хітом. І за 4 роки фірма продала більше 20 мільйонів пар по всьому світу.

Взуття Reebok користується величезною популярністю, що сприяє її переходу з ряду спортивних в повсякденне. Величезній кількості продажів ще сприяла реклама. То який-небудь спортсмен вийде на гру в кросівках Reebok, то знімуть який-небудь фільм, де головна героїня носить взуття Reebok.

У 1996, до 2000 року, Reebok укладає договір з новачком NBA Алленом Айверсоном. Цей молодий, успішний гравець стає обличчям компанії, що сприяє ще більшого попиту на бренд.

У недалекому 2005 році Reebok представив нові ATR Pump. Це взуття відрізняється від оригінального насоса тим, що насос розташований на зовнішній щиколотці взуття. У 2005, на грі суперзірок, NBA Аллен Айверсон і Яо Мін продемонстрували світові ATR Pump. Крім Айверсона і Міна, в нових кросівках вийшли такі суперзірки, як Стів Френсіс, Барон Девіс, Джером Вільямс.

Незабаром Reebok продала ATR Pump Adidas-Salomon за $ 3,78 млрд.. Ці два бренди вирішили об'єднатися і скинути з п'єдесталу Nike.

Reebok і Adidas, рука об руку, йдуть до своєї мрії по завоюванню світу. І не за горами той день, коли вони знову будуть популярні в усьому світі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь