Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Новий iPhone змінить індустрію

Інформація про нові смартфони iPhone завжди сповнена припущень і припущень. Велика частина з них будується на патентному портфелі компанії Apple, який вона постійно поповнює. Варто тільки Apple подати черговий патент, як всі ЗМІ виходять із заголовками, що у iPhone наступного покоління буде унікальна опція.

На жаль для фанатів Apple, багато нових функцій зараз першою впроваджує далеко не американська компанія, а численні китайські і корейські конкуренти. Це вже відбилося на доходах Apple, вперше за останнє десятиліття вони відзначили падіння прибутку в своїх фінансових звітах. Можливо, ця локальна невдача змусила інженерів звернути увагу на революційні технології.

Новий iPhone мають намір зробити таким, щоб він знову змінив всю індустрію мобільних пристроїв. Журналіст Роберт Скоубл розповів про дві головні особливості нового iPhone.

В першу чергу новинка отримає корпус з різних видів скла з усіх боків. А замість IPS технології, в Apple мають намір використовувати OLED дисплей нового покоління.

Ще одне нововведення - це гарнітура доповненої реальності з сенсорами відстеження погляду. Ця розробка дозволить зробити новинку продуктивнішою, ніж сучасний комп'ютер з відеокартою Nvidia GTX 1080.

Поки остаточно невідомо, чи буде технологія впроваджена в iPhone 8 або 7S, але те, що скоро продукція від Apple зможе працювати з доповненою реальністю і голограмами - це факт. Відзначимо, що в компанії Google вже активно працюють над AR-платформою Tango, а компанія Lenovo вже випустила смартфон з підтримкою цієї технології.

Раніше стало відомо про 3D-сенсори від компанії Primesense (належить Apple), який також може істотно змінити індустрію мобільних пристроїв.

Звичайно, не варто розраховувати, що американська компанія відразу впровадить всі інновації в одному поколінні пристроїв. Цілком імовірно, що нові технології будуть поступово впроваджувати протягом наступних кількох років, тим часом вдосконалюючи те, що вже є в наявності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь