Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати міжкімнатні двері

Запорукою стильного інтер'єру є міжкімнатні двері. Вони повинні поєднувати красу з якістю. Однак вибір не завжди відбувається успішно, і ваші помилки з часом стануть помітні. Уникнути розладів від ремонту можна за допомогою деяких знань.

Головний критерій при виборі дверей – безпека для здоров'я. Матеріали для виготовлення повинні бути екологічно чисті, такі як деревний масив або натуральний шпон. Стежте, щоб двері покривалася якісним і безпечним лаком. Хоча він і впливає на подорожчання всієї вартості, але на цьому краще не економити.

На якість міжкімнатних дверей буде вказувати рівна, відполірована і гладка поверхня. Вона зобов'язана мати однорідний колір, чистий, без плям. Безвідповідальні виробники тонують деревину, приховуючи візуальні нерівності і дефекти фактури. При погляді на таку двері створюється враження, що площина покрита грязним нальотом, а дерево втратило чистоту кольору. Не варто забувати і про дрібниці, адже якісний виріб буде презентабельно виглядати і через 10 років.

Міжкімнатні двері змушені дотримуватися ідеальної геометричної форми. Про це свідчить рівне діагональне відстань між кутами, похибка якого складе менше 1 мм для відомих фірм. Перевірте з'єднання складових деталей: вони повинні бути точно підігнані впритул.

Якщо міжкімнатні двері входить скло, то воно зобов'язане мати хорошу якість і високу вартість. Як приклад, італійські або бельгійські скла. Використання герметики і силіконових ущільнювачів забезпечить надійність кріплення.

Серйозна роль належить і дверной фурнитуре – замок, петлі, доводчики, ручки. Ціна елементів часто пропорційна якості. На деталях, відповідальних за міцність кріплення та комфорт при експлуатації, не рекомендується економити.

Майже всі показники якості можна оцінити візуально, тому дивіться уважніше і купуйте двері, які будуть довго служити і радувати характеристиками.

Сподіваємося, що стаття стала вам у нагоді і допомогла з вибором міжкімнатних дверей. Можете поділитися посиланням на матеріал з своїми друзями в соціальних мережах та на інших сайтах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь