Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підбираємо диван правильно

Якого кольору ваш диван? Вже й не зрозуміло? Саме час йти в меблевий магазин і вибрати новий диван, більш підходящий для вашої родини. Тим більше меблеве море диванів дозволяє зробити вибір на будь-який смак. Від чого залежить вибір неживого улюбленця всієї родини?

У вас в сім'ї маленька дитина і активні домашні улюбленці? Вам потрібен немаркий матеріал оббивки, який добре миється і чиститься. Адже не будете ж ви карати дитину за обмальований диван? Ідеально підійдуть мягкие диваны з шкіряною оббивкою, однак, це не самий бюджетний варіант. Тут прийдуть на допомогу шкірозамінники, або текстильні чохли. Шкірзам зручно мити і чистити, проте потрібно пам'ятати, що це не самий екологічний і дихаючий матеріал. Текстильні чохли чудово відпираються, можуть бути різних відтінків, з різноманітних матеріалів. Якщо у вас хороший, міцний диван і вам шкода з ним розлучатися, можна просто оновити оббивку, вибравши тканина на ваш смак.

У вас малогабаритна квартира і ви збираєтеся використовувати диван, як спальне місце? Тоді необхідно вибрати ідеальний диван-ліжко. В цьому випадку зверніть увагу на те, як буде розкладатися диван, скільки він буде займати місця в складеному і розкладеному стані, наскільки зручний для вас матрац, наскільки приємно на дивані лежати і сидіти. Важливо також, наскільки зручно трансформувати диван-ліжко, не буде висувний механізм або коліщатка шкрябати підлоги. Диван-ліжко - знахідка для створення зайвих спальних місць. Навіть в однокімнатній квартирі можна розмістити кілька таких диванів і тоді вам не доведеться ламати голову, де розмістити наскочили друзів.

За допомогою правильно підібраного дивана можна створити унікальне дизайнерське рішення для вашої квартири. Всі відтінки бежевого і білий додадуть інтер'єру легкість і чистоту, контрастна оббивка - колорит і соковитість, темні тони - консерватизм і класичність. Оновити вигляд дивана можна за допомогою яскравих диванних подушок. І тоді ваш бежевий або сірий диван заграє новими фарбами.

Окремо потрібно згадати місце, яке ви обрали для дивана. Це потрібно зробити заздалегідь, так як від цього буде залежати розмір і форма вашого домашнього улюбленця. Від вас залежить, чи буде це кутовий диван, прямий або диван-книжка. А може бути диван-гамак? Різноманітність дизайнерських рішень на тему диванів народжує розмаїтість вибору.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь