Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Конструктивні рішення підлог

Підлоги влаштовуються по перекриттів поверхів, або безпосередньо на грунт (перші поверхи, де не є підвали). Шар, який постійно піддається навантаженням, носить назву чистої підлоги. Всі матеріали підлоги укладаються на поверхню, яка спеціально готується, і носить назву підстильного шару.

Між чистим шаром і підготовкою знаходиться прошарок і стяжка підлоги. Стяжка призначена для вирівнювання поверхні, а також для додання покриттю необхідного ухилу (у разі, коли в цьому є необхідність). В підлогах, які настилають безпосередньо по перекриттях, основа - це саме перекриття, його несуча частина (в такому випадку підстильний шар відсутній). Пристрій підлог вводяться також шари звукоізоляції, а також гідроізоляції, і при необхідності утеплюючі шари.

Підлоги в залежності від призначення будівлі зобов'язані задовольняти вимогам міцності, повинні бути з малою теплопровідністю, неодмінно бути не слизькими, і володіти малим пилоутворенням. Для цього використовуються різні спеціальні технології.

Зверніть увагу, що надійний интернет магазин «RDMARKET» займається продажем теплих підлог найкращої якості та за найнижчими цінами на ринку. Адже сьогодні теплі підлоги дуже популярні через комфорт та додаткову економію, яку вони приносять у домівку.

Підлоги різноманітні за способом будови, можуть бути монолітними, так і виконаними з рулонних матеріалів, а також штучні.

Види підлог визначаються тим матеріалом, з якого вони виконані. Так можуть матися підлоги з дощок, паркетні підлоги, підлоги обклеєні лінолеумом, а також плиткові підлоги.

Комфортні підлоги - це в першу чергу теплі підлоги, система опалення, вмонтована в них, створює відчуття тепла і комфорту (головне використання в житлових приміщеннях).

Сподіваємося, що ця стаття допомогла вам та надала необхідну інформацію про різноманітні конструктивні рішення підлог, які ви можете застосувати на практиці в своїй оселі. Поділіться посиланням на статтю зі своїми друзями та знайомими, щоб вони також володіли цією інформацією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь