Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Своя справа: магазин стокового одягу

Якщо ви вирішили зайнятися індивідуальним підприємництвом, відкрийте магазин стокового одягу. Для його відкриття потрібно мінімальна кількість персоналу, особлива реклама теж не потрібна, достатньо зробити яскраву вивіску і роздавати флаєри з інформацією про речі.

Кращий варіант розміщення такого магазину – це ангарне приміщення. По-перше, вас влаштує площа бутіка-ангара, а, по-друге, уникнете витрат на послуги клінінгу, оборудку вентиляції і т. п.

Дослідження фахівців показали, що вкладені в відкриття магазину гроші, окупляться вже в перші місяці товарообігу.

Вигідний бізнес

Ті магазини, які зберігають неліквідний товар, сприяють заморожуванню коштів товарообігу, що може спричинити руйнування. У зв'язку з цим магазини шукають партнерів в області опт стоків, щоб реалізувати речі нижче собівартості.

На фабриках різних країн іноді накопичуються великі партії неліквіду. Їх не можливо продати звичайним способом через невеликий брак або через те, що товар дуже довго залежався. Щоб банки не конфіскували такі речі в рахунок заборгованості підприємства, товари краще реалізувати через стокові магазини.

Стокобізнес

У вас буде багато клієнтів, якщо ви налагодите співробітництво іноземними брендами. Ризик придбання імпортних товарів найчастіше виправданий.

Врахуйте, що в стоковому бізнесі прибуток наварюється за рахунок великого товарообігу, а не за рахунок націнки товарів. При грамотному веденні бізнесу робиться акцент тільки на оборотність товару. Головне, відстежувати попиту і пропонування, знижувати ціни на неліквід, піддавати застояне товар уцінці.

Де і як отоварювати стоковий магазин

Новачкам у цій справі потрібно знати про існування стічних центрів, які продають неліквідні речі оптом. Часто вони розташовуються в тих місцях, де багато магазинів модного одягу. Щоб придбати від 400 до 600 одиниць товару, вам доведеться витратити близько двохсот тисяч рублів.

Місце для магазину

Бажано вибирати місце для стокового магазину недалеко від великих торговельних точок або ж біля транспортної розв'язки. Розміщують магазини стоку часто в спальних районах міста.

Прибутковість

Стоковий магазин принесе вам хороший грошовий навар, який може скласти близько 5-ти тисяч гривень щомісяця з 1 квадратного метра площі. Ви зможете окупити свої витрати вже за шість місяців, у крайньому випадку – за рік.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь