Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що пропонує Кіпр для покупців нерухомості

Кіпр є сонячної республікою, яка пропонує відпочинок туристам цілий рік. Острів майже ніколи не занурюється в похмурі дні, а температура не падає на термометрі нижче 16 градусів. Дощовою буває, хіба що, пізня осінь. Саме в цей період настає цвітіння, і Кіпр перетворюється у справжній рай. Кліматичні умови дозволяють купатися і взимку, оскільки показники температури води залишаються на позначці 19 градусів. Саме тому багато хто дуже хочуть купити нерухомість на Кіпрі для постійного відпочинку на острові.

Крім сприятливих погодних умов, Кіпр має відмітної якості грецьку кухню, високого сервісу готелі. При всьому цьому цінова політика підходить багатьом відпочиваючим. Відносна доступність характерна і для нерухомості.

Як не дивно, але кіпрські вілли іноді коштують навіть менше, ніж однокімнатна квартира, розташована у спальному районі мегаполісу. Тому українці все частіше готові кинути запилений жвавий регіон заради шикарних вілл на Кіпрі. В даний час придбання будинку на острові – одне з найвигідніших капіталовкладень. Поселяючись на морському узбережжі, багато хто вже не бажають повертатися назад.

Вартість вілл біля моря коливається в межах 100-300 тис. євро.

Нюанси покупки житла на Кіпрі

Щомісяця на Кіпрі купують до 400 об'єктів нерухомості. Причому, одні беруть для житла, інші планують здавати в оренду. Вибір людей різноманітний: в залежності від своїх можливостей набувають будиночки уздовж набережної, апартаменти, елітні вілли або звичайні квартири.

Вартість житла коливається, тому бажаючим оселитися ближче до моря слід бути готовим заплатити більше. Купить недвижимость на кипре - це дуже вигідно, оскільки крім будинку ви отримаєте вид на проживання.

В центрі острова квартири набагато дешевше (40-50 тис. євро).

Досить економно купувати житлову площу, яка ще будується. Потрібно виплатити перший внесок, і поетапно доплачувати іншу суму.

Власний будинок на Кіпрі – це можливість у будь-який час року відпочивати на морському узбережжі і грітися під ласкавими сонячними променями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь