Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Протикрадіжні системи в магазинах: підсилюємо безпеку

Супермаркети, магазини одягу, парфюмерії, високотехнологічна продукція, книжкові відділи, оптика, всі спеціалізовані магазини рано чи пізно стикаються з проблемою крадіжки.

Електронні системи безпеки в даний час є найбільш ефективним рішенням для того, щоб допомогти захистити професіоналів від злодіїв. Існуючий ринок якоїсь охоронної захисту віддає перевагу запатентованим і відомим методам.

Охоронні етикетки

Даний тип захисту існує у двох видах. Етикетки, що працюють з технологією радіочастотної (RF). Вони оснащені вбудованими чіпами. Вони малопомітні на виробах і знаходяться в багатьох з тих, які ми використовуємо щодня. Етикетки прикріплюються на клей на одязі, на значках, на сторінках книжок і т. д.

Основні переваги радіочастотної: виявити і прибрати етикетку не легко, тому рівень виявлення крадіжки є дуже потужним. До недоліків відноситься те, що необхідно забезпечити певне положення антени, яке повинно бути розташоване на достатньому видаленні від кабелів або металевих предметів, щоб не заважати роботі. Етикетки в акусто-магнітна (АМ) технології складаються зі смуг випромінюють вібруючий сигнал, коли елемент проходить блокування порталу, не будучи попередньо відключеним.

AM мітки часто використовуються ювелірами, парфюмерами, фармацевтами та будь-якої сфери, де товар є зовсім невеликим за розміром, тому що дані етикетки можуть бути дуже маленькі, всього лише кілька міліметрів. Технологія забезпечує оптимальне AM в коридорах моніторингу. На відміну від радіочастотного, вона зберігає свої характеристики навіть у присутності металевих об'єктів.

До речі, на сторінці http://shopguard.kiev.ua/products/security-gates/ ви можете придбати якісні протикрадіжні ворота за найкращими цінами.

Протикрадіжні датчики

Вони були розроблені, щоб запобігти крадіжці таких предметів, як компакт-диски і DVD-диски, мобільні телефони, GPS і т. д. Вони пропонують особливо надійний рівень безпеки. Деякі моделі оснащені додатковою сигналізацією.

Металошукач

Як випливає з назви, металошукач являє собою систему, яка відповідає за знаходження металевих предметів, циркулюючих в магазині. Наприклад, алюміній. Детектор, використовуючи кілька пов'язаних з ним технологій (3 в загальній складності), повідомляє вас алюмінієвих конструкціях людина (валізи і сумки тощо). Так як металошукач - це досить складна конструкція, чиї розміри більше перерахованих вище пристроїв то даний пристрій скоріше буде актуально для супермаркетів.

Локальне та віддалене відео

Відео дозволяє записувати і дивитися відео з камери спостереження. Відео може бути проаналізовано за допомогою записуючого пристрою, ПК або телевізора. Ця система відеоспостереження дозволяє зафіксувати факт крадіжки, крадіжки зі зломом або вторгнення. Камери є важливою частиною сигналізаційною системи.

Як показує досвід, крадіжки не припиняються з включенням в робочий персонал охоронців. Протикрадіжне обладнання набагато ефективніше запобігає несанкціонованому виносу товару. Сьогодні пріоритет у безпеці торговельних площ віддається радіочастотній системи виявлення або інфрачервоному порту і т. д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь