Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Єгипет пропонує українцям дуже дешеві тури на Новий рік

Число туристів в Єгипті різко скоротилася після теракту на борту пасажирського лайнера, що летів до Росії, і туроператори йдуть на безпрецедентний крок, щоб залучити іноземців. Найчастіше в Єгипет заманюють українських туристів, які стали небагатьма, хто ризикнув у цьому році придбати путівки на курорти Туреччини.

Єгипет серед українських туристів не так популярний, як Туреччина, однак у цьому сезоні експерти прогнозують великий зростання туристів, охочих відправитися на єгипетські курорти. Експерти стверджують, що українці почали активно виїжджати за кордон, незважаючи на те, що криза в країні триває вже близько двох років. Приміром, тільки за перші дев'ять місяців цього року за кордон виїжджали близько 350 тисяч наших громадян, і це в два рази більше, ніж показники того ж періоду 2015 року. Дані свідчать не тільки про те, що в українців з'явилися гроші на відпочинок, відзначають аналітики.

До речі, на сторінці http://www.otpusk.com/info/newyear/kiev/Egypt/ ви можете ознайомитися з вигідними турами в Єгипет на Новий рік.

Те, що наші громадяни стали активно подорожувати за межами України, свідчить про великі знижки, які пропонують туроператори, і в цьому сезоні величезні знижки чекають тих, хто збирається провести зимові канікули в Єгипті. Нещодавно був розширений список рейсів до Єгипту, і тепер прямим рейсом з України можна долетіти і до популярного Бодрума, і до Даламана. Попит на якісний відпочинок знову збільшується, і Єгипет може запропонувати українцям максимальний комфорт, але за мінімальні гроші.

Стало відомо, що багато турфірми вже встигли розпродати всі осінні тури в Єгипет і тепер приступають до продажу новорічних турів. Очікується, що до кінця осені в міста Єгипту будуть літати близько тридцяти літаків на тиждень, які зможуть перевозити більше шести тисяч пасажирів. До настання новорічних канікул (до двадцятих чисел грудня) путівка в Єгипет на тиждень на одну людину обійдеться у триста доларів – у суму включено харчування, проживання і переліт. Чартери будуть літати з Одеси, Києва, Харкова та Львова. Частка українців в загальному потоці іноземних туристів в Єгипті в цьому сезоні вже досягла 70 відсотків, і це ще не межа.

Дешевого зимового відпочинку в Єгипті альтернативу знайти неможливо – всі інші теплі курорти обійдуться українцям в два-три рази дорожче, і саме на це робить ставку туроператори. Звичайно, Єгипет ніколи не зможе стати таким дешевим, як Туреччина, де можна відпочити за двісті доларів, проте відпочинок того варто. Хороший чотиризірковий готель обійдеться приблизно в 350 доларів за тиждень, а п'ятизірковий – 500 доларів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь