Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види інвестування

Саме поняття інвестування має на увазі під собою, що у вас є капітал, який ви хочете вкласти у що-небудь з метою одержання надалі прибутку. Розглянемо основні види інвестування, які допоможуть на початковому етапі вам орієнтуватися в інвестуванні.

Перше на що можна інвестувати – це в свій бізнес або ідею. Тобто ви інвестуєте гроші в самого себе, оскільки тільки від вас буде залежати подальша прибуток. Якщо у вас є ідея або бізнес, ви інвестуєте в нього гроші, здійснюєте задумане і через якийсь проміжок часу ви зможете отримати з цього прибуток. Прикладом може служити відкриття свого магазину, ви інвестуєте в товар свої гроші, надалі створюєте певний механізм, який выполняясь почне приносити вам гроші. Інвестуючи в себе не варто чекати швидких результатів, оскільки процес отримання прибутку може наступити через певний час.

Наступний вид інвестування – це банківські вклади. Тут все набагато простіше, ви даєте банку свої гроші під відсотки, у країнах СНД - це десь до 30%. Тому інвестуючи в банки, ви отримуєте стабільний прибуток відразу з першого місяця. Однак мінусом такого інвестування є, то що для отримання великого прибутку необхідно багато інвестувати, тому це не завжди здійсненно.

До речі, вас може зацікавити Игорь Черненко як власник компанії Авто Трейд Компані та детальна інформація про це.

Наступне на що можна інвестувати це в акції або цінні папери. Але на даний момент фондовий ринок у нас слабенький, а для інвестування в іноземні компанії дуже складно. Тому даний вид, для початку краще не розглядати, хоча у цього виду є ряд переваг. Таких як: низькі ризики, стабільне інвестування, великий термін вкладів.

Також можна інвестувати в нерухомість. Даний вид є дуже старим, оскільки ще в далекому минулому люди, вкладали в нерухомість. У даному вигляді є свої плюси і мінуси. З плюсів – це стабільність та довготривалість. А з мінусів те що потрібна велика сума для того, щоб почати інвестувати в нерухомість.

Можна інвестувати в цінний метал. Купуєте золото або більш цінні метали і через деякий час можете продати і отримати з цього прибуток. Золото більше підходить для того, щоб просто зберегти свій капітал від інфляції. Також, як і в попередніх видах є свої плюси і мінуси. З плюсів довгостроковість і ліквідність. А мінуси в тому, що для золота потрібно місце зберігання такої як сейф і при продажу ви отримаєте 10% прибутку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь