Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке насосна станція

Основа життя – вода. Єдиним її джерелом в сільському будинку або заміському котеджі є колодязь або свердловина. Села, в яких є централізоване водопостачання, можна перерахувати по пальцях. Облаштовуючи заміський будинок, на одному з перших етапів необхідно вирішити питання з водопостачанням.

Звернувшись в компанію skgroups, ви зможете замовити професійну насосну станцію за доступною і вигідною ціною, а також сервис насосов grundfos. Дана компанія спеціалізується на поставках різного промислового обладнання високої якості.

Є кілька способів організації системи подачі:

  1. - вода з колодязя піднімається вручну і заноситься в будинок відрами;
  2. - в колодязі розташований занурювальний насос, який включають у міру спустошення спеціальних ємностей в будинку;
  3. - на горищі знаходиться місткий резервуар з виведеним на вулицю переливом;
  4. - використовується насосна станція для дому.

Доцільність того чи іншого рішення кожен вирішує для себе сам. Ідеального, на жаль, немає. Так, ємність на горищі створює зайве навантаження на перекриття даху і фундамент, крім того, при незначному водозаборі можливо «зацвітання», взимку маса води може замерзнути, а тиск в системі не буває вище 1 Атм (залежить від висоти). Набирати відрами – значить, відмовитися від можливості приймати ванну, користуватися внутрішнім туалетом, так і просто мити посуд незручно. Закачування насосом частково нівелює зазначені особливості, але потребує постійного контролю за рештою запасом води. Єдиний варіант, що вимагає мінімуму уваги і забезпечує своєчасну подачу чистої води – насосна станція для дому. Бюджетні рішення зажадають проводити щодо серйозну профілактику компонентів двічі на рік, а дорогі дають можливість забути про систему років на 5 (без обліку контролю тиску повітря).

Насосна станція володіє наступними перевагами:

  1. - людині необхідно затратити час і кошти тільки під час монтажу;
  2. - повністю автоматизована робота;
  3. - вода весь час свіжа;
  4. - тиск в системі достатньо для підключення сучасних пральної машинки, бойлера і навіть колонки;
  5. - кількість води залежить тільки від дебету свердловини або колодязя, тобто, цілком можливо поливати город, підключившись до розведенні водопостачання.

Насосна станція – це сучасне рішення, що дозволяє, живучи в будинку без централізованого водопостачання, організувати подачу води з міського типу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь