Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мікронавушник для екзамену?

Для того щоб здати іспит і отримати хорошу оцінку, необхідно добре вивчити досліджуваний предмет, адже в іншому випадку, ви не зможете відповісти на питання викладачів. До того ж, навіть якщо ви зможете списати зі шпаргалки, на усному іспиті вона вам навряд чи допоможе, тому в даному випадку можна буде спробувати скласти іспит з мікронавушником, так як це єдиний вихід без підготовки відповісти на запитання викладача.

Мікронавушник – це спеціальне непомітне пристрій, який вставляється у вухо, завдяки чому ви можете чути мова суфлера, який буде вам підказувати квиток, вам потрібно лише заздалегідь домовитися з однокурсниками.

Як підключити мікронавушник

Встановити цей пристрій дуже просто, так як воно працює в парі зі звичайним мобільним телефоном. Для цього необхідно з'єднати обидва пристрої, після чого телефон вам доведеться заховати в кишеню, а микронаушник Киев вставити у вухо, і закрити його волоссям, хоча по ідеї його і так не буде видно. Далі вам потрібно буде в налаштуваннях телефону виставити автоматичну відповідь, для того щоб ви змогли автоматично відповісти на дзвінок, навіть не торкаючись телефону. Для цієї мети знадобиться придбати додаткову sim-карту, так як на ваш номер може хтось зателефонувати, і перешкодити. Ваш телефон буде виступати у вигляді мікрофона, завдяки чому ваш суфлер буде чути всю вашу мову з викладачем, і зможе швидко підлаштуватися під розмова.

Перевага мікронавушників

Головною перевагою таких пристроїв є повна безпека, адже вони повністю нешкідливі для вашого організму. До того ж, варто врахувати, що вони порівняно дешеві, тому такі пристрої може дозволити придбати собі практично кожен студент. Крім цього, вони дуже зручні у використанні, адже вони підключаються до телефону за допомогою технології Bluetooth, тобто вони не містять проводів. Ще однією перевагою таких мікронавушників є надійність, адже не дивлячись на те, що такі пристрої в основному виготовляються в Китаї, вони прослужать досить довго, адже їх вистачить не на один навчальний рік. Існують також фірмові мікронавушники, які необхідно підбирати до телефону, для того щоб пристрій працював ще більш ефективно. Звичайно, мікронавушники не відрізняються високою якістю звуку, однак іспит з їх допомогою ви цілком можете здати, так як це дуже просто.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь