Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати розмальовку по номерах

На нашому ринку представлений великий вибір розмальовок за номерами. Це обумовлено стабільним попитом на дану продукцію. Досить розписати одну картину, і хочеться знову тішити себе новими роботами. Дорослим це заняття принесе задоволення видимим результатом – особливо тим, хто ніколи не вмів малювати, але завжди хотів навчитися. Діти навчаться правильно тримати пензель, поліпшать дрібну моторику, стануть охайнішими і усидчивыми. Звичайно, для того, щоб розписати картину стандартного розміру 50х40 див. знадобиться не один день, а тиждень-два, в залежності від того, скільки ви зможете приділяти їй часу, і наскільки багато дрібних сегментів у конкретній роботі. Але той труд, який Ви вкладете в свій твір, дозволить по-справжньому пишатися.

Розмальовки Schipper. Почнемо з еталона – розмальовок Schipper. Юрген Шиппер став першим німецьким виробником і вже більше 30 років радує своїх шанувальників новинками. Висока якість його продукції досягнуто завдяки спеціальному увазі папери, що складається з декількох шарів, нанесених на міцний картон. Лляна структура дає основи ефект справжнього художнього полотна. Заздалегідь змішані, готові до використання акрилові фарби на водній основі точно підібрані по колірній гамі для кожної картини і герметично упаковані. У цих розмальовок якісна упаковка з щільного картону і дуже великий асортимент: пейзажі, квіти та тварини, а також відомі репродукцій великих художників. І якщо більшість інших виробників випускають роботи одного-двох розмірів, то у Schipper вибір значно ширше. Незважаючи на більш високу ціну, багато покупців заслужено вважають їх найкращими і віддають перевагу саме Schipper.

Розмальовки Plaid. Один з найвідоміших виробників товарів для творчості — Американська компанія Plaid. На сьогоднішній день компанія виробляє саму широку палітру акрилових фарб. Саме фарби FolkArt від компанії Plaid ми продаємо в своєму Магазині, і вважаємо їх кращими на нашому ринку. В комплекті розмальовок Plaid: якісний текстурний картон, акрилові фарби, які не потребують змішування, контрольний лист, кисть. Стандартний розмір полотна 41х51 див. В роботах Plaid, як правило, використовується багато дрібних деталей для зафарбовування. Ціни нижчі, ніж на аналогічні за розміром набори Schipper.

Розмальовки Dimensions. Американська компанія Dimensions знайома не тільки великим асортиментом якісних розмальовок, але і іншими популярними товарами для творчості. В комплекті розмальовки: якісний текстурний картон, акрилові фарби, контрольний лист, кисть. Основна відмінність від Schipper і Plaid в тому, що необхідно змішувати фарби. Але це не можна вважати недоліком, так як можна скласти колір саме так, як хочеться Вам. І робота після цього буде по-справжньому унікальна. Стандартний розмір полотна 41х51 див., але є і набори з полотном розміром 28х36 див. Ці розмальовки помітно дешевше, вимагають набагато менше часу для розфарбовування і ідеальні для першої роботи. Упаковка якісна, але картон не такий щільний, як у Schipper і Plaid. Ціни на аналогічні за розміром набори порівнянні з цінами на розмальовки Plaid.

На ринку представлені й інші виробники гарних розмальовок (в основному, з Німеччини та Англії), але при формуванні асортименту нашого магазину ми вибирали найкраще співвідношення ціна-якість. При виборі розмальовки для себе чи своєї дитини, ми радимо звернути увагу на те, що найвідоміші виробники з багаторічним досвідом у наборах для початківців художників використовують тільки якісні та безпечні акрилові фарби і найчастіше не полотно, а саме фактурний картон. З ним набагато зручніше працювати, на нього краще лягає фарба, і готова робота виглядає набагато реалістичніше.

Сьогодні на ринку з'являється велика кількість китайських розмальовок. Зі зрозумілих причин цей товар набагато дешевше, дешевше і результат. Добре, якщо їх придбання і використання обійдеться без ризику для Вашого здоров'я. До того ж, якщо Ви витратите стільки сил і часу на роботу, хочеться, щоб вона вийшла бездоганною і принесла Вам тільки позитивні емоції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь