Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати салон краси?

З найдавніших часів люди прагнуть до краси. За тисячоліття еталон краси змінювався неодноразово, то в моді розтягнута до пупа нижня губа, то в фаворі пампушки, то світ божеволіє з худеньких. Незмінно тільки одне - краса вимагає жертв.

На ці жертви готова йти будь-яка жінка в незалежності від віку і соціального статусу. Слава богу, сьогодні в моді просто доглянутого вигляду без членоушкодження. Домашній догляд, безумовно, важливий, але і послуги професіоналів не варто списувати з рахунків. Для кращої половини людства все найкраще!

Залишилося знайти той салон краси, ті професійні руки, яким можна довірити свою красу. На пошуки?

Де знайти салон краси?

У деяких містах так багато салонів краси що, здається, жителі міст народжуються тільки для того, щоб доглядати за своєю зовнішністю. Однак під гордою вивіскою «салон краси» часом ховається звичайна перукарня, перелік послуг якої вельми обмежений.

Хто може допомогти знайти салон краси:

  1. - Сарафанне радіо. Переваги - особистий досвід, недоліки - пошук може розтягнутися в часі, обмеженість вибору і у кожного свої стандарти якості.
  2. - Реклама. Коли бачиш рекламу, в голові відразу спливає відома фраза «на паркані теж написано» або як за Станіславським - не вірю! І знову ж убогість вибору.
  3. - Інтернет. Сучасна паличка-виручалочка в пошуку будь-якої інформації.

На подібних сайтах зібрана інформація про заклади, які надають різні послуги в сфері краси: від простої перукарні до «крутого» салону краси. Якщо говорити конкретно про наведеному прикладі сайту, то на ньому за лічені хвилини можна знайти салон практично в будь-якому місті. А ще першими дізнатися щось новеньке з б'юті-індустрії (актуальні тенденції манікюру, кращі новинки парфуму, секрети макіяжу, майстер-класи та багато іншого). Там же ви знайдете актуальну інформацію про акції та надані знижки в магазинах відомих косметичних брендів.

Чим зручні подібні портали:

  1. - Зручний інтерфейс, який полегшує пошук салону;
  2. - Можливість ознайомитися з місцем розташування закладу на карті;
  3. - Можливість ознайомитися з переліком послуг, що надаються і відгуками клієнтів, яким вже були надані ці послуги;
  4. - Дізнатися контактні дані, час роботи закладу та побачити «обличчям товар» (багато салонів надають цілий ряд фотографій свого закладу).

Не менш важливим є питання, як з усього представленого різноманіття салонів краси вибрати свій єдиний.

Правила вибору салону краси

Кожен висуває свої вимоги, одним важлива тиша і заспокійливий інтер'єр, а інші акцент роблять на бренд використовуваної косметики або на процесі обслуговування, включаючи сорт чаю, що подається клієнту в хвилину очікування.

Однак є базові речі, яким повинен відповідати будь-який салон краси:

  1. - Запах. Вірніше він повинен бути відсутнім, жодного аромату від котлет, фарб, лаку та інших косметичних засобів.
  2. - Чистота і гігієнічність. Наявність санітарних книжок. Загальний санітарний стан приміщення, включаючи туалет. Чисте обладнання та інструмент.
  3. - Зовнішній вигляд персоналу. В даному випадку «швець без чобіт» недоречний. Доглянуті дівчатка і хлопчики в уніформі, включаючи взуття.

Вдалого вибору і гарного обслуговування!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь