Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Інтернет магазин на готової платформі, чи автономний?

Коли ви хочете почати свій бізнес з продажу товарів, першим кроком для цього є створення інтернет магазину. І саме це є найважливішим кроком для початку.

Які у нас є варіанти? Спочатку розповім вам про найбільш бюджетному варіанті - взагалі не мати свого магазину, а користуватися дошками оголошень для поширення вашого товару. Таким чином торгують тисячі дрібних підприємців. Справа в тому, що це найпростіший варіант і люди просто не хочуть розвивати свій бізнес. Так, у такий спосіб теж можна непогано заробляти, але це зовсім не те.

Тому ті, хто хочуть трохи серйозніше підійти до справи і задаються питанням «як створити інтернет магазин» вибирають між створенням окремого (автономного) інтернет-магазину, або ж створенням такого магазину на спеціальній платформі.

До речі, на сайті siteimage.com.ua/kak-otkryt-internet-magazin ви можете дізнатися більше детальну інформацію про відкриття власного інтернет-магазину.

Платформ сьогодні дуже багато. У чому їх перевага? Ці системи вже налаштовані і ними користуються багато таких же підприємців, як і ви. Ви отримуєте постійну технічну підтримку від платформи. Вам не потрібно вникати в багато деталей для того, щоб налаштувати магазин «під себе».

Здається все досить райдужно, однак у чому основний мінус? А в тому, що по-факту це не ваш інтернет магазин. Тобто ви можете успішно продавати, але ви завжди залежні від платформи, яку можна використовувати. У будь-який момент вам можуть змінити умови, підняти розмір плати. Також якщо є якісь неполадки з платформою - ви це ніяк не можете вирішити і вам залишається тільки чекати.

Тому оптимальним варіантом є створення автономного сайту. Так, це дорожче і складніше. Однак в підсумку ви будете мати повністю свій продукт, який зможете розгорнути на будь-якому хостингу або сервері і не залежати від інших. До того ж, один раз витративши гроші на CMS і настройку більше нічого платити і не треба і ви можете бути впевнені в тому, що ваша торгівля знаходиться в повній безпеці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь