Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Грамотний підхід до вибору акрилової ванни

В даний час, акрилові ванни, користуються великою популярністю, щоб не пошкодувати про свій вибір і врахувати всі нюанси, слід уважно вивчити всі критерії вибору, про які ми і поговоримо нижче.

Розглядаючи асортимент акрилових ванн, не можна не відзначити їх цікаві форми і наявність різних опцій. Така сантехніка, якщо порівнювати її з одноманітністю чавунних або сталевих ванн, виглядає особливо яскраво і незвично.

Позитивних якостей у акрилової ванни багато, в першу чергу потрібно відзначити синтетичний полімер, який представляє внутрішній шар ванн, він не вицвітає, міцний і може витримати удари більшої сили, ніж чавунні і сталеві ванни.

До всього, акрилові ванни краще за інших утримують тепло, можуть бути будь-якого відтінку, при цьому, їх фарба не облупиться, так як свій колір лист акрилу отримує ще на заводі-виробнику. Ванни з акрилу мають малу вагу і можуть мати будь-яку форму і опції. А оскільки у цих ванн немає металу, то вони не заіржавіють і не змінять свій відтінок під час експлуатації.

Так само, акрилові поверхні дуже гладкі а, отже, мікробам на них не втриматися і звичайного напору води досить для якісної очистки.

Як було сказано вище, основним конструкційним матеріалом таких ванн є акрил або акрилу. Є два види цього матеріалу, сантехнічний і промисловий акрил, перший в своєму складі містить особливі добавки, що запобігає розвитку мікроорганізмів. Виготовлення акрилових ванн, засноване на листовому сантехнічному акрилі, який виробляється в Голландії.

Найдешевші акрилові ванни складаються з двох полімерів, і виробляються вони за допомогою рівномірного нанесення їх розплаву. Чаша такої ванни має низьку щільність, злегка шорстка на дотик, при найменших зусиллях на поверхні залишаються подряпини. Максимальний термін служби таких ванн не більше трьох років, та й називати їх акриловими вельми складно.

Технологія виробництва якісних ванн, полягає в ливарному методі. Спочатку лист голландського акрилу нагрівають до пластичного стану, а після накладають на форму-шаблон. Готовий виріб довговічний і міцний.
Щоб купити акрилову ванну високої якості, звертайтеся в магазини, які здатні дати гарантію на свій товар і надати всі необхідні сертифікати якості.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь