Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види мезонітей

Тредліфтінг мезонітямі - сучасний спосіб уникнути старіння шкіри, поєднує в собі ефекти ліфтингу і мезотерапії. Метод не є хірургічним, що підвищує його популярність щороку. Більш детально з типами ниток, технологією їх установки, показаннями і протипоказаннями методики можна ознайомитися в статті.

Мезоніті - що це таке?

Підтяжка обличчя - процедура, яка користується популярністю у жінок з ознаками старіння шкіри. Розробки в області косметології дозволили зробити сеанси підтяжки швидкими, що не вимагають хірургічного втручання і реабілітаційного періоду за допомогою установки під шкіру мезонітей.

Нитки складаються з біоматеріалу полідіаксона і покриті гликолевой кислотою. Склад гіпоалергенний і сумісний з тканинами людського тіла. Процес установки волокон полідіаксона названий тредліфтінгом і застосуємо для усунення вікових змін на обличчі і тілі.

Показання до застосування тредліфтінга

Показаннями для використання мезонітей є наступні фактори:

  1. вік від 35 років;
  2. помітні ознаки старіння шкіри;
  3. зміна овалу обличчя;
  4. мімічні зморшки різної глибини і локалізації;
  5. виражена нососльозова борозна;
  6. складки;
  7. опущення і зміна форми очей, губ;
  8. в'ялість і корекція форми ділянок шкірного покриву рук, ніг, сідниць, живота;
  9. корекція форми грудей;
  10. стрий і розтяжки;
  11. нерівності поверхні шкірного покриву.

Види мезонітей

На відміну від золотих ниток, що застосовуються раніше, мезоніти мають не тільки підтягуючі властивості, а й активізуючі. Запроваджене волокно стимулює природні процеси вироблення колагену і еластану, покращуючи зовнішній вигляд шкірного покриву. Залежно від складності поставленого завдання і бажаного результату, нитки діляться по виду на наступні типи:

Лінійні мезоніті (MONO)

Прості, гладкі нитки довжиною 25-90 мм, завдяки універсальності мають широкий спектр застосування. Для омолодження і з метою армування імплантуються в проблемні ділянки тіла. Такі як:

  1. область губ;
  2. підборіддя;
  3. шия;
  4. щоки;
  5. область скронь;
  6. повіки;
  7. лоб;
  8. сідниці, стегна, живіт.

Також використовуються для підтяжки овалу обличчя. Розмір лінійного волокна підбирається індивідуально в залежності від області застосування, особливостей дерми, ступенем складності поставлених завдань і вікових змін. У вартість туру не залежить від довжини.

Рівень введення: для корекції імплантується в верхні і глибокі шари дерми, для підвищення тонусу впроваджується в м'язову тканину під шкірою.

Спіральні мезоніті (SCREW)

Мезоніті пружинки застосовуються для досягнення вираженого ефекту ліфтингу. При впровадженні нитка розтягується, а після установки повертається у вихідне положення, підтягуючи тканини в області впливу. Використовуються в комплексі з іншими видами мезонітей і самостійно. Максимальна ефективність досягається при застосуванні в області:

  1. носогубной складки;
  2. під нижньою губою;
  3. підборіддя;
  4. брів;
  5. декольте і грудей;
  6. комірцевої зони;
  7. рук;
  8. живота.

Традиційний розмір становить 50-60 мм. Рівень введення: установка відбувається на субдермальному рівні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь