Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мезотерапія під очима: ін'єкції проти старіння

Зона шкіри навколо та біля очей - це один з найбільш делікатних і ніжних ділянок шкіри на обличчі. Шкіра в цій зоні дуже тонка, в ній немає підшкірно-жирової клітковини, і вона дуже легко піддається будь-яких пошкоджень. Саме тому, вікові зміни і патологічні стани організму, в першу чергу, відображаються на стані шкіри в цій області.

Одним з найбільш ефективних методів омолодження та освіження шкіри навколо очей і поліпшення її стану є мезотерапія під очима. Сьогодні http://calm.ua/services/in-ektsionnaya-kosmetologiya/mezoterapiya докладно розповідає про цю процедуру та особливості її проведення.

Мезотерапія під очима - сучасний метод корекції шкіри навколо очей

Механізми старіння тонкої і ніжної шкіри навколо ваших очей запускаються під впливом двох чинників - втрати еластичності шкіри і застійних явищ в мікросудинах.

З віком відбувається гравітаційний птоз тканин, шкіра навколо очей повільно та поступово опускається вниз, розтягується, що робить погляд втомленим і значно змінюючи загальний вигляд обличчя.

Саме тому корекція вікових деструктивних змін шкіри в цій області повинна бути спрямована на посилення м'язового каркаса, відновлення пружності шкіри і стимуляцію клітинного обміну в ній. Мезотерапія під очима - це ефективний ін'єкційний метод, який допомагає омолодити шкіру навколо ваших очей і не вдаватися до хірургічних методів корекції.

Мезотерапія під очима:

  1. які проблеми допомагає вирішити мезотерапія під очима;
  2. два види мезотерапії під очима: ін'єкції і електропорація;
  3. склад мезотерапевтичних препаратів для мезoтерапії та різних процедур під очима.

Які проблеми допомагає вирішити мезотерапія під очима

Сучасна мезотерапія під очима має на увазі ін'єкційне введення мезотерапевтичних коктейлів, що містять комплекс корисних речовин, в середній шар шкіри - дерму. За допомогою цього методу можна позбутися одночасно від декількох проблем:

  1. усунути «гусячі лапки» і зменшити помітну вираженість більш глибоких зморшок навколо очей;
  2. прибрати темні кола під очима;
  3. усунути набряклість і мішки під очима;
  4. поліпшити еластичність шкіри;
  5. наситити шкіру вологою.

Після проведення цієї процедури пацієнт отримує виражений і тривалий ефект, який збергіається досить тривалий час, завдяки депонуванню корисних компонентів мезопрепаратів в шарах дерми.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь