Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Моніторинг автотранспорту. GPS/GSM-трекер як кращий спосіб економії

Оптимізувати витрати можна по-різному: хтось скорочує робочі місця, хтось урізує зарплату, хтось намагається просто витрачати менше. Власникам автомобільного транспорту можна скоротити кількість збитків ще простіше, просто придбавши спеціальні прилади для контролю над машинами.

Якщо ви теж вирішили довіритися сучасним девайсів, то вибрати GSM/GPS трекер можна на сайті http://www.uasystems.com.ua/oborudovanie/gps-treker/, де вони представлені в широкому асортименті. Ці апарати не тільки дозволять раціональніше використовувати техніку автопарку, вони зроблять маршрути комфортніше, а дорожній рух в цілому безпечніше. Купивши трекери і встановивши їх на автомобілях, власник отримує можливість постійного ефективного моніторингу за максимальною кількістю потрібних даних.

Функціонал приладів віддаленого контролю за легковими та вантажними автомобілями не просто дозволяє в режимі реального часу бачити рух машини на карті. Сучасні пристрої можуть передавати швидкість транспортного засобу і стан приладів, зміни в пробігу і повну трасування маршруту. Прямо з офісу (або будь-якого іншого зручного місця) власник компанії може стежити навіть за станом палива в баках і іншими дрібницями.

Здатна подібна технічна новинка служити і в якості сигнального маячка стеження на той випадок, якщо автомобіль буде викрадений. Апаратура зручна в тому числі для контролю над співробітниками: ви бачите реальну картину того, що відбувається, час обіду і роботи стає строго регламентованим, а всі дії з технікою передаються в систему.

Трекери GSM / GPS для автомобілів дозволяють вести моніторинг в різних сферах діяльності: від пасажироперевезень і ЖКГ до будівництва і рітейла. За перевіреними на практиці даними, використання подібних контролюючих пристроїв скорочує витрату ПММ і пробіг автомобіля, знижується кількість простоїв і збільшується продуктивність. Нарешті, вам більше не потрібно дзвонити і дізнаватися, де знаходиться машина і як справи у водія, адже тепер всі пересування та інші дані видно в режимі реального часу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь