Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати пластикові вікна?

На сьогоднішній день існує величезна кількість компаній, що виробляють пластикові вікна, які роблять рекламу про те, що саме вони використовують сучасні технології у виробництві двох основних елементів пластикового вікна (мова йде про профілі і склопакети). Насправді, якість вироблених пластикових вікон не має істотних відмінностей. Набагато важливіше те, як професійно буде виконаний монтаж вікна. Також, при виборі компанії, потрібно звернути увагу на те, наскільки сповнений пакет послуг, який надає компанія. Зазвичай в нього входить: виробництво, доставка, установка і гарантія на виріб. Так само потрібно дивитися яка буде вартість вікна і багато іншого.

Ось якими характеристиками повинна володіти надійна компанія:

  1. Тривала робота на ринку.
  2. Сертифікована продукція.
  3. Монтажні роботи повинні виконуватися тільки при наявності ліцензії, що дозволяє дану діяльність.
  4. Добрі відгуки від клієнтів, які використовували послуги даної компанії.
  5. Створений і добре розрекламований сайт з потрібною для клієнта інформацією.

Коли ви вибираєте виріб, полівінілхлоридний профіль - критерій, в який потрібно вдивитися в першу чергу. Багато росіян вважають за краще використовувати профіль зарубіжних компаній, якщо виріб адаптовано до суворого клімату нашої країни. І це не випадково: незважаючи на те, що вікно зарубіжних виробників на порядок дорожче вітчизняного вироби, якісне вікно прослужить вам майже півстоліття.

Між іншим, на сайті http://salamander.com.ua/ ви можете замовити виготовлення якісних вікон, які підійдуть саме для вашої оселі!

Якість профілю можна визначити такими характеристиками, як:

  1. Адаптивність до різких перепадів температур, зміна вологості.
  2. Профіль повинен мати не менше трьох повітряних камер (в різних погодних умовах застосовується до семи камер).
  3. Товщина профільної стінки зовні повинна бути більше 3 міліметрів, профіль повинен володіти завтовшки більше 6 сантиметрів. Товщина склопакета від 24 міліметрів і вище.
  4. Рама повинна перекриватися стулкою на 8 міліметрів, тільки так можна уникнути поддуванія.

Однією з особливостей профілю є те, що ярмо можна покрити спеціальною плівкою, для того, щоб змінити його колір. Така плівка допоможе вам створити той дизайн кімнати, про який ви завжди мріяли.

Вся продукція повинна бути сертифікована, і мати висновок від сан.епідем. комісії. Не можна забувати і про красу виконаного профілю. Особливу увагу приділяють тому, наскільки стійкий профіль до вогню.

Поговоримо безпосередньо про якість склопакетів. Вони бувають двох типів:

  1. Однокамерні (мають одну повітряну камеру, в збірці використовують два скла).
  2. Двокамерні (мають дві повітряні камери, в збірці використовують три скла).

Товщина склопакета коливається від 24 до 44 міліметрів. Така товщина обумовлена ​​різними погодними умовами. А кількість стекол, що застосовуються у виготовленні склопакета, безпосередньо впливає на звукоізоляцію в приміщенні. Було створено спеціальний енергозберігаюче скло для виготовлення досконаліших склопакетів.

Фурнітура - ось що потрібно правильно вибрати, щоб вікно довго і надійно служило вам. При закритих вікнах має бути присутня ідеальна герметичність. А відкриття і закриття стулок не повинно викликати труднощів. Росіяни віддають перевагу фурнітурі, яка виробляється за кордоном.

Ми вже встигли згадати в самому початку про те, що якість монтажу - це те головне, від чого залежить тривалість експлуатації пластикового вікна. Щоб отримати найкращі результати під установці вікон в кімнатах, які повинні зберігати тепло якомога довше, професіонали використовують не тільки монтажну піну, але і спеціальні стрічки, для захисту піни від сонячних променів, зовнішньої вологості і внутрішньо-кімнатні вологи. Цю стрічку наносять поверх монтажної піни зовні і зсередини, для того, щоб продовжити термін служби піни.

Викликавши фахівців з монтажу вікон, прослідкуйте, щоб установчі роботи виконувалися за держстандартами. Тільки якісна установка пластикових конструкцій гарантує тепло у вашій квартирі і кращу шумоізоляцію. Якщо вам не правильно встановлять пластикове вікно, то воно в майбутньому буде промерзати, навколо нього буде утворюватися цвіль, грибок, а також може виникнути проблема, пов'язана з піддуванням.

Компанії, що дають гарантію на термін не більше двох років, або більше тридцяти років є компаніями підозрілими, так що краще не користуватися їх послугами. Гарантія на тридцять років може бути надана тільки на профіль, але не на всю конструкцію. Оптимальним гарантійним терміном є термін не менше п'яти років.

Вибирайте компанії правильно, і тоді у вашому домі пануватимуть тепло і затишок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь