Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автогаджети і популярні автомобільні аксесуари

На сьогоднішній день, практично жоден сучасний автомобіль не в змозі обходитися без численних автомобільних аксесуарів і гаджетів. Для тих, хто досі не знає, що таке автомобільні гаджети (не слід плутати з комп'ютерними гаджетами), достатньо всього лише сісти в салон сучасного автомобіля. Вентиляційне обладнання, системи іонізації повітря, аудіо та відео системи, gps-навігатори та багато іншого. Це всього лише короткий перелік можливих автомобільних гаджетів і аксесуарів, пропонованих сучасним автомобільним ринком.

Для чого все це потрібно? Раніше, скажімо, років 15-20 тому багато з того, що використовується сьогодні і без якого, необхідно відзначити, багато автомобілістів не мислять можливості здійснення сприятливої ​​поїздки, просто напросто не існувало. Обходилися ж якось наші батьки і дідусі без іонізаторів повітря, без парктроников і без відеорекордерів. Без всього цього поїздка на власному автомобілі зовсім не здавалася їм такий вже некомфортною і жахливої, як думають зараз. Чому ж сьогодні багато автомобілістів боятися пускатися в шлях зі зламаним кондиціонером або при поломці все того ж парктроніка?

До речі, на сайті http://www.airline.su/catalogue/Avtoelektronika-dlya-salona/Avtoaksessuary_dlya_salona/ ви можете придбати корисні гаджети для вашого авто.

Можна, звичайно «звинуватити» сучасний прогрес і розвиток технологічної думки, але необхідно брати до уваги відверту розпещеність сучасного автомобіліста. Але це зовсім не означає, що потрібно взяти і відмовитися від таких благ, як сучасні автомобільні гаджети та аксесуари.

Необхідно відзначити те відчуття комфорту і навіть безпеки, які «вселяють» нам всі ці радості. Візьмемо, наприклад, парктроніки, що дозволяють з ідеальною точністю припаркуватися, здавалося б, на самому маленькому і вузькому «п'ятачку». Парктроніки, в залежності від типу і від моделі, можуть встановлюватися як на передньому бампері, так і на задньому бампері автомобіля. Принцип дії даного пристрою полягає в дії ультразвукового сигналу, який наштовхуючись на перешкоду, тут же сповіщає про це водія.

Відзначимо також такий досить важливий і необхідний на сьогоднішній день гаджет, як протиугінні автомобільні системи. Сучасний автомобільний ринок пропонує широке розмаїття протиугінних систем, від зовсім дешевих і малоефективних моделей, до високоякісних систем широкого спектру дії.

Не можна не сказати кілька слів про новинки ринку автомобільних аксесуарів. Якщо ви ставитеся до тієї категорії автомобілістів, які постійно «захламлівают» приладову панель свого залізного друга і це все (окуляри, мобільний телефон і т.д.) вічно кудись падає і закочується, не впадайте у відчай. Спеціально для вас винайдений досить незвичайний, але, в той же час корисний і актуальний аксесуар, який називається Smart Pad. У чому полягає незвичайність даного аксесуара? Вся справа в абсолютно нековзною поверхні, яка, буквально «тримає» на собі ваші речі (окуляри, мобільник, фотографії та навіть ключі).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь