Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги професійної заправки картриджів

Не секрет, що заправка картриджів - захід, на якому багато власників техніки намагаються заощадити, здійснюючи заправку тонера самостійно. І цілком ймовірно, що з цим завданням впорається більше половини тих «майстрів», які виявили робити подібне без допомоги кваліфікованих фахівців. А тим часом домашня заправка непорівнянна за ефектом з професійної. Остання має ряд незаперечних переваг, які, можливо, переконають вас займатися такого рола «чаклунством» вдома.

Відсутність забруднень у вашій квартирі. Відомо, що підготовка до заправки в домашніх умовах займає багато часу: рукавички, підстилки, підручні засоби, маски на обличчя, старий одяг - все це знадобиться, якщо ви хочете виконати процедуру максимально акуратно. І навіть якщо ви якісно підготуватися, немає гарантій, що все ж тонер не забруднити предмети інтер'єру або безпосередньо вас.

До речі, жмите сюда fullcartridge, якщо ви хочете скористатися послугою з професійної заправки катриджів.

Економія часу та зусиль. Скільки часу може зайняти заправка картриджів у людини, який ніколи цим не займався? Набагато більше, ніж у майстри в сервісному центрі. Не кажучи вже про те, що разом з часом доведеться затратити зусилля і нерви.

Отримання якісного тонера. Професіонали використовують тонери перевірених виробників, що відрізняються гарною якістю. Досвід роботи з різними витратними матеріалами дозволяє фахівцям підбирати чорнило для будь-якої техніки. А який тонер купите ви в магазині, якщо абсолютно не розбираєтеся в такого роду продукції?

Повне видалення відпрацьованого тонера. У сервісному центрі є спеціальне обладнання, за допомогою якого можна повністю видалити залишки тонера. У домашніх умовах таке навряд чи можливо. А повне видалення особливо важливо для подальшої експлуатації принтера.

Гарантія на роботу. Якщо принтер буде працювати «не так» після заправки картриджа, ви зможете звернутися в сервісний центр, де вам безкоштовно усунуть проблему. Якщо ж після самостійної заправки виникнуть дефекти друку, немає ніяких гарантій, що ви зможете усунути їх самостійно.

Забезпечення тривалого терміну роботи техніки. За умови правильно виконаних робіт принтер прослужить вам рівно стільки, скільки закладено виробником (або навіть більше), тому що професійна заправка - це ще й профілактика поломок через неточно встановлених елементів і деталей. Не маючи досвіду роботи з технікою, домашній «майстер» може навіть не зрозуміти, що зібрав робочу частину принтера після заправки якось неправильно. Техніка буде працювати, але знос деталей збільшиться.

Вважаємо, перераховані переваги - вагомий аргумент на користь звернення за послугами професійної заправки картриджів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь