Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Каналізаційна насосна установка

До категорії каналізаційних установок можна віднести найрізноманітніші агрегати, що відносяться як до побутової, так і до комерційної, напівпромислової і промислової сфер. Ці пристрої можуть мати найрізноманітнішу конфігурацію і компоновку, але, незважаючи на це, всі вони здатні успішно справлятися зі своїм завданням перекачуванням каналізаційних стоків різного походження.

У деяких випадках (наприклад, коли каналізаційна установка замовляється для кафе, ресторану, їдальні або іншого закладу громадського харчування) перед каналізаційної установкою бажано встановити додаткове обладнання. На трубопроводах, які відводять стоки від мийок брудного посуду настійно рекомендується змонтувати сепаратори жиру. Без них будь-насосне обладнання може в лічені дні або тижні виявитися забитим жировими відкладеннями. Це не буде вважатися гарантійним випадком і, в найгіршому випадку, може привести до незапланованих серйозних фінансових витрат на заміну вийшов з ладу недавно придбаного обладнання (або, як мінімум, на його дорогий ремонт). В кращому випадку буде потрібно витратити час і сили на його очищення (без вищезазначених сепараторів це потрібно буде робити регулярно).

У цьому розділі представлені сучасні каналізаційні насосні установки виробників Grundfos Sololift 2 і Wilo-DrainLift. Ці комплекси широко застосовуються в домашніх побутових умовах, а також в малій промисловості з метою відведення стічних відходів.

Санітарний насос Grundfos Sololift d-2 - сучасне обладнання, призначене для видалення стоків. Він досить потужний, надійний і практичний в догляді. Щоб його встановити, не потрібно володіти якимись спеціальними знаннями, прилад досить простий в повсякденному обслуговуванні.

За допомогою комплексу Grundfos Sololift 2 можна забезпечити стік відходів сантехнічного обладнання, розташованого далеко від основного каналізаційного трубопроводу або встановленого нижче його рівня. Дана установка застосовується в приватних будинках, де не представляється можливим безпосередньо відвести стоки в каналізацію за рахунок вільного ухилу. Він здатний з однаковою легкістю перекачувати стічні води як з підвалу, так і з горищного приміщення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь