Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Незамінні меблі - шафа купе

Меблеве виробництво, як і всі інші, не стоїть на місці. В процесі еволюції був створений новий вид шаф, шафи-купе. Двері в них відкривається як в купе вагона. Завдяки цьому відбувається економія корисної площі, якої найчастіше бракує в сучасних квартирах. Навіть якщо простору цілком достатньо, новий вид шаф має більш естетичний вигляд, вони набагато зручніше, а головне, ширшими своїх класичних попередників. Адже шафа здатна вмістити в себе масу речей. Такі шафи часто мають антресолі, що дозволяє зручно приховувати, як одяг, так і постільні приналежності, які рідко використовуються.

У сучасному виробництві такі шафи розрізняються за призначенням. Для вітальні та спальні більше схожі витончені екземпляри з вишуканим дизайном. Двері в них роблять з прозорого скла або наносять друк. У передпокій роблять шафу. Якщо для них зробити дзеркальні двері, то крім економії простору за рахунок їх розсувний конструкції, приміщення візуально буде здаватися більше. Шафи купе також дуже зручні і на кухні. Тут часто трапляється залишати дверцята відкритими, тому розсувні конструкція в цьому випадку безпечна.

До речі, на сторінці https://www.0512.com.ua/catalog/27/863 ви можете вибрати компанію, яка виготовить для вас шафу купе швидко та вигідно!

Конструкція з розсувними дверима - головна перевага шаф купе. Такі двері монтуються на роликового системі. Вони мають плавний безшумний хід. Двері ковзають без особливих зусиль. Від якості механізму руху дверей залежить якість всього шафи. Тому система повинна бути міцною і надійною.

Крім розсувних дверей у шаф купе є й інші переваги. Замовляючи таку меблі можна вибирати розміри, форму, дизайн, варіювати внутрішній устрій. Шафа може займати всю стіну в кімнаті або тільки її частину. Він може бути величезним, цілком замінюючи нішу, або досить витонченим, служачи прикрасою кімнати. Всередині його можна створювати різні комбінації з полиць і ящиків в залежності від призначення і потреб. У шафі купе для передпокою, як правило, переважають вішалки для верхнього одягу. Крім звичайних ящиків монтують ще і висувні ящики. Необмеженим може бути кількість полиць і поличок. Для виробництва використовують тільки якісні матеріали. Вони мають відмінний вигляд і гарні експлуатаційні характеристики, такі як зносостійкість, довговічність, екологічна чистота. Шафи з таких матеріалів служать довго і надійно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь