Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати крем для обличчя після 30-ти?

«Жінці стільки років, на скільки вона виглядає». Цей вислів французів наочно демонструє ту обставину, що саме від нас самих залежить наш зовнішній вигляд. Правильний догляд за шкірою може творити чудеса, і навіть будучи в бальзаківського віку, ви зможете похвалитися бездоганною і молодою шкірою. У цій статті ми поговоримо про невідкладні заходи щодо догляду за шкірою обличчя та про засоби, що використовуються для цих цілей. Сподіваємося, що наші поради припадуть вам до речі, і ви навіть після 30-ти будите виглядати молодо і привабливо.

Що радять дерматологи?

Догляд за зрілою шкірою істотно відрізняється від звичайних гігієнічних процедур. Справа в тому, що подолавши 30-ти річний рубіж жінка починає помічати, що шкіра стає сухішою (навіть якщо раніше вона навпаки була схильна до інтенсивного салообразованія), надмірно чутливої, а мережа мімічних зморшок починає все помітніше проступає навколо очей і в області підборіддя . Боротися з цими віковими змінами не тільки можна, а й треба. Робити це краще за допомогою професійного крему для обличчя, він зможе відновити еластичність дерми і зволожити шкіру, проникнувши в досить глибокі шари епідермісу.

Види кремів.

Залежно від часу нанесення поділяють денні та нічні креми. Перші наносять вранці, а пkrem-dlya-lica-posle-30-2оследнімі варто користуватися не пізніше, ніж за півтори години перед сном. Причому після закінчення півгодини вже потрібно зняти паперовою серветкою залишки крему, яка не вбрався. Якщо цього не зробити, то крім набряку, вам загрожують закупорка пір і жирний блиск особи.

Існують крему, що відносяться до категорії захисних. Їх необхідно наносити перед виходом на вулицю з метою знизити вплив зовнішніх чинників на шкіру. Для літнього часу підійдуть засоби, що містять в своєму складі SPF-фільтри, для холодної пори року крему з більш щільною консистенцією, що дозволяють захистити шкіру від впливу холодного повітря і поривів вітру. До речі, виробники косметики зі світовим ім'ям випускають захисні засоби для шкіри обличчя, в які вже входять тональний крем і базова основа. Придбати таку продукцію можна, заглянувши в https://cosmohit.ua/catalogue/cream/brand=christina інтернет магазин в Україні.

Ми поговорили про те, як забезпечити своєму обличчю харчування, зволоження і захист. Залишився ще один невирішене питання. Як повернути своїй шкірі колишню молодість, зупинивши процес старіння? Давайте обговоримо, який крем вибрати для омолодження шкіри.

Насамперед радимо звернути увагу на засоби, що містять альфа-гідроксикислоти - це кращі крему від зморшок. За складною назвою ховаються такі добре нам відомі кислоти як

  1. • Винна;
  2. • Молочна;
  3. • Яблучна;
  4. • Гликолевая;
  5. • Лимонна.

Наявність їх в кремі допоможе запустити процес регенерації, що включає в себе відлущування, посилення обміну речовин і повноцінне живлення шкіри.

Також буде доцільно застосування кремів з ретиноїдами (похідними вітаміну А). Ці речовини роблять поверхню дерми більш щільною і пружною, тому вирішуючи питання «Який крем для омолодження вибрати?», Радимо зупинитися саме на засобі, що містить ретинол.

Відмінною добавкою, показаної для дам злегка за тридцять, є фітомасла і екстракти лікарських рослин. Додавання їх до складу крему дозволяє досягти чудових результатів, зняти запалення і свербіж, знизити чутливість шкіри до зовнішніх подразників, поліпшити її колір і тургор.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь