Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Якій мийці високого тиску віддати перевагу?

Добре, коли автомобіль справний, та до того ж ще й новий. Але обов'язки при щоденному використанні інструмента залишаються, і одна з них - це необхідність стежити за його чистотою. В черговий раз, не встигнувши помити свого улюбленця, автовласник починає замислюватися про придбання мийки високого тиску.

Орієнтуючись на розмір бюджету, кожен хоче придбати якісну, надійну річ. Треба знати, що сучасний електроінструмент ділиться на групи:

  1. • Для аматорського користування;
  2. • Для професійної роботи;
  3. • Для промислового застосування;
  4. • Для конвеєрного виробництва.

У будівельних магазинах покупець може зустріти тільки два класи інструменту: аматорський і професійний. Ціна мийки високого тиску прямо залежить від приналежності до тієї, чи іншої лінійці якості. Безсумнівно, є фірма - першопроходець в цій області.

Орієнтуючись по брендам, відразу згадують мийки високого тиску Керхер. Їх випуск німецька компанія освоїла в 1950 року, і з тих пір ця марка стала загальним ім'ям для пристроїв подібного роду. Але з розвитком технологій і глобалізації виробництво апаратів - мийок високого тиску освоїли і багато інших фірм.

Будова і принцип роботи

Основними робочими елементами мийки є електродвигун і насос. Від їх потужності і продуктивності залежить ударна сила водяного струменя - тієї, що використовується для гідродинамічної очистки різних поверхонь. Навантаження на двигун може стати причиною перегріву і поломки апарату. Щоб цього не сталося, передбачено примусове охолодження.

Зазвичай ставиться два вентилятора: один обдуває статор мотора, а інший встановлюється на валу і викидає нагріте повітря з корпусу назовні. За температурою стежить термодатчик, що спрацьовує при перевантаженні. До мотору через редуктор підключена помпа з блоком циліндрів і поршневої групою. Величина тиску води в мийці високого тиску на виході від 100 до 160 бар, - це свого роду водяна міні - гармата.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь