Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Захист автомобіля за допомогою поклейки плівки

Кожен автолюбитель, купивши красивий сяючий новий автомобіль, мріє, щоб він завжди залишався таким же і ніякі відколи й подряпини не порушували його первісний блиск. Особливо це актуально для авто, інтенсивно експлуатується на трасах з гравійним посипанням. Якщо не було вжито заходів, і покриття вже частково втратила свій блиск і має пошкодження, то його хочеться також оновити і додати автомобілю вид нового. Сучасні технології надали матеріали, здатні і захистити і відновити зовнішній вигляд авто. Для цього можна наступні види плівок:

  1. антигравійна плівка;
  2. вінілова плівка;
  3. карбонова плівка;
  4. матова плівка;
  5. прозора плівка;
  6. камуфляжна плівка.

Для того щоб поклейка плівки на авто ефективно виконувала свої функції, роботи повинні виконуватися досвідченими фахівцями, з точним дотриманням технології. Непрофесійне виконання робіт може привести до дефектів і псування матеріалу, що потребують витрат на зняття плівки і нанесення її в спеціалізованих фірмах, що дають гарантію на виконані роботи не менше 3-х років.

До речі, вас може зацікавити якісна обтяжка авто пленкой, яку ви можете замовити на сайті vissbon.com.ua швидко та вигідно!

В залежності від побажань і матеріальних можливостей можна виконувати обклеювання як всієї поверхні автомобіля, так і його окремих частин. Для виконання робіт необхідно використовувати тільки перевірені якісні плівки від відомих світових виробників. Тільки великий досвід і практика фахівців дозволяє врахувати всі нюанси обклеювання плівкою з різних матеріалів і різних торгових марок. Це дозволяє виконати роботу швидко, якісно і отримати надійне гарне покриття, здатне не тільки прикрасити автомобіль, але і надійно захистити його від піску, гравію, атмосферних опадів та інших несприятливих чинників.

Обклеювання плівками дозволяє оновити автомобіль при підготовці його до продажу, що може значно підвищить його ціну. Крім того, якщо необхідно прикрасити авто якимось малюнком, логотипом фірми або нанести рекламне зображення, то це теж можна зробити, завдавши плівку. До речі, це може допомогти протестувати властивості покриття, якщо Ви остерігаєтеся наносити його відразу на всю поверхню автомобіля. Його можна буде при необхідності прибрати.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь