Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Посуд для ресторанів: види та особливості вибору

Ні для кого не секрет, що відвідуючи ресторанний заклад, всі хочуть побачити чистий добре оформлений зал, затишну обстановку, смачні страви та напої. Однак особливе значення має посуд і сервіровка столу. За словами ресторанних експертів, в залежності від кольору посуду, буде залежати і смак поданої їжі. Ось тут http://posuda-optom.com/posuda-dlya-restorana-optom посуд для ресторанів представлений ​​в широкому асортименті і за доступними цінами.

Насправді, сервіровочні предмети повинні бути розставлені по правилам етикету. Добре підібраний посуд є однією з головних в іміджі ресторану. Кращим вважається англійський і китайський фарфор, який наділений красою, якістю, довговічністю і стилем. Особливе місце на столі займає посуд зі скла і доповнює цілісність сервіровки. Столові прибори повинні бути виготовлені з якісних матеріалів і так само повинно поєднуватися з посудом по стилю.

В кафе чи ресторані необхідний великий асортимент різного посуду. Крім предметів для приготування страв, потрібна посуд для сервірування столу і подачі їжі: чайні пари, набори для спецій, різні тарілки, цукорниці, вази під фрукти, склянки для алкогольних і безалкогольних напоїв і так далі. Із столових приладів не обійтися без ложок, виделок, ножів, десертних і барних ложок. До посуді так само відносяться вази для квітів, ігнорувати якими не можна, так як часто в ресторанних закладах відбуваються урочисті заходи або романтичні зустрічі.

Безсумнівно, вибір посуду залежить від статусу закладу. Столові предмети вишуканого ресторану або недорогого бару і кафе помітно відрізнятимуться один від одного. Харчувальних закладу вищої категорії повинні віддавати перевагу дорогому якісної посуді, яка буде вписуватися в оформлення залу. І тут ніяк не вийде заощадити, так як посуд підкреслює якість їжі.

Для невеликих барів або вуличних кафе набувають посуд по простіше. Головне, щоб вона була зручною у використанні.

Не можна забувати той факт, що професійний посуд відрізняється від домашньої, перш за все довговічністю і при частому використанні повинна зберігати гарний вигляд.

У дорогих ресторанах традиційно популярна порцеляновий посуд, яка наділена різноманітністю забарвлення, форм. Багато століть вона була і залишається фаворитом для ресторанних закладів та відрізняється зручністю, екологічністю, гігієнічністю. Посуд з порцеляни здатна зберігатися при високих температурах, тому її часто підігрівають перед подачею страв. Напої і деякі страви подають в посуді з кришталю або високоякісного скла.

У вуличних недорогих кафе подають їжу в дешевій посуді з фаянсу. Для напоїв використовують скляні барні келихи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь