Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У світі ігрових консолей. Яка краще?

На сьогоднішній день вибір ігрових консолей досить великий. Якщо раннє було більш-менш зрозуміло щодо вибору, коли топової ігровою приставкою спочатку була 8-bit'ка, потім SEGA Mega Drive а за нею Sony Play Station One, то зараз є кілька ігрових приставок одного покоління, які мають схожі параметри і часто мають однакові гри. Тут вибрати вже стає складніше. Тим більше це важко зробити для тих, хто не має ніякого поняття хоча б про якийсь із них.

Серед сучасних топових консолей знаходяться: XBOX One, XBOX 360, Sony PS4, Sony PS3, Sony PS2, Wii, Nintendo Switch, PSP. Не дивлячись на те, що всі ці консолі вийшли в різні роки, назвати якусь із них поганий, а якусь хорошою, просто язик не повертається. Та й не можна цього робити, тому що в кожній з них є свої унікальні особливості і фішки, які властиві тільки їй.

До речі, цікаві та захоплюючі игры на PS4 Киев, Украина ви можете придбати на сайті consolewars.com.ua за доступними цінами.

І все ж, згідно зі статистикою, продукт Microsoft у вигляді Xbox One, Xbox 360 і Xbox One S продається значно краще, ніж не менш круті Play Station. Можливо, така довіра було заслужено завдяки імені компанії Microsoft, яка є творцем самого топового програмного забезпечення Windows.

Особливу увагу варто приділити Xbox One S (2016 рік), яка в порівнянні з оригінальною Xbox One (2013 рік), має на 40% менший обсяг. Так само вона отримала внутрішній блок живлення, підтримку 4K відео, HDR, покращена якість картинки.

XBOX One SОднако, досвідчених гравців більше цікавить не компактний розмір, а начинка, що знаходиться всередині, що відразу визначає всі можливості приставки. І так, все по порядку:

  1. Процесор - 8 ядер 1,75 Ггц (x86-x64) APU;
  2. Оперативна пам'ять - DDR3 об'ємом 8 Гб, 3 з яких зайняті системою. Тобто, для гравця є 5 гіг з пропускною спроможністю 68,3 Гб / сек і частотою 2133 МГц. Думаю що говорити про додаткову ESRAM 32 мб говорити не варто;
  3. Жорсткий диск на вибір - 500 Гб-2000ГБ + додаткова можливість підключення зовнішнього накопичувача;
  4. USB 3.0;
  5. GPU - D3D 11.2 GPU @ 1,23TFLOPS;
  6. Вихід і вхід HDMI 1.4;
  7. Роздільність - 4К (Ultra HD);
  8. Звук 7.1.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь