Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Нитки для вишивання: як правильно вибрати

Жінки постійно творять своїми руками чудові і модні речі. Однак мало хто з них знає зараз про те, що саме потрібно для вишивання. А також як правильно і краще вибрати нитки.

Ви хочете зробити гарний малюнок? Але не знаєте про те, які нитки взяти? Врахуйте, що вибір в основному залежить від тієї тканини, на якій ви будете вишивати.

Та нитка, яку виробники випустили з бавовни, носить назву муліне. Її можна з'єднати з багатьма іншими. Використовується вона для вишивки хрестиком.

Нитки в вигляді маленької за обсягом зволікання мають неповторну красу. Вони застосовуються для виготовлення виробів під золото вільним стилем.

М'яка, кручена вовняна нитка - це перська пряжа. Майстрині з неї роблять килими і гобелени.

Особливої ​​досвіду і уваги вимагає правильний підбір ниток на сайті Мулине-Опт для вишивання. Радимо вам врахувати це, прийшовши в магазин за покупкою. Купуйте тільки ті нитки для вишивання, які є якісними і надійними. Вони не повинні вигоряти на сонці, а також і не линяти.

Чітке відповідність номеру - це головна перевага ниток. Тому купуйте тільки ті, які постачають в торгові мережі відомі виробники. Перш ніж зробити свій вибір подивіться, чи є сертифікат якості і гарантійні зобов'язання. Якщо вони є, то купуйте.

Для вишивки в школі початківцям майстром придбайте котушкові нитки різних відтінків. За допомогою них ваша дитина навчиться творити чудеса.

Крім ниток вам будуть потрібні і багато інших пристосування. Це спеціальні голки, бісер, канва, ножиці з гострими краями, п'яльця, шило, лінійка. Ще: збільшувальне скло, хомутне велика голка, схеми і так далі.

Починаючи працювати з ниткою, не забувайте про те, що її необхідно стежками закріплювати на канві. Ні в якому разі не робіть її довгою. Тому що вам буде незручно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь