Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які м'які іграшки купують найчастіше?

М'які іграшки вже давно завоювали популярність серед дорослих і маленьких. Незважаючи на різноманітність виробів, приємні на дотик тварини і лялечки, як і раніше користуються попитом у споживачів. Їх купують як для маленьких непосид, так і для дорослих в якості романтичного подарунка. Іноді величезні милі створіння виконують декоративну функцію, сівши на краю ліжка або в кріслі.

Вироби відрізняються тематикою, матеріалами, наповнювачем, а також розмірами. І якщо з приводу масштабів не виникає питань, то вибір на сайті http://mok.com.ua/ за іншими параметрами іноді ставить батьків у скрутне становище.

В процесі виробництва застосовують наступні матеріали:

  1. плюш;
  2. оксамит;
  3. бавовна;
  4. вата;
  5. поролон;
  6. синтепон;
  7. силіконові кульки.

Найпопулярніші вироби

Серед тих товарів, які найбільш часто виявляються в візку у покупця, особливе

Увагу викликають наступні:

  1. ведмедики і зайці;
  2. кішки або собачки;
  3. ганчіркові ляльки;
  4. м'які кубики і м'ячі.

Яскраві пухнасті клишоногі звірятка, звичайно ж, користуються особливою популярністю в порівнянні з іншими товарами цієї категорії. Іграшка символізує радість, безтурботність і дитинство. Ведмедики, особливо ті, що мають величезні масштаби, не залишать нікого байдужим і викличуть тільки позитивні емоції.

Дитина з такою іграшкою не зможе створити захоплюючу гру, але милий звір стане справжнім другом і буде охороняти сон дитини. Ідеальне рішення для діточок, які побоюються спати одні. Мишка стане відмінною компанією.

На другому місці розташувалися зайці і собаки. Якщо милі ушастики виконують в основному роль іграшки для сну, то собачки стають справжніми членами сім'ї, незважаючи на те, що вони несправжні. Не думайте, що дитина відмовиться від справжнього пса. Але все-таки інтерактивні собачки зможуть зацікавити дітей. Адже деякі моделі часто в наборі мають безліч різних аксесуарів, а також вимагають уваги з боку маленького господаря.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь