Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги термобілизни

Термобілизна вже не перший рік користується заслуженою популярністю. Сучасна термобілизна відрізняється від звичайної натільної тим, що вона так влаштовано, що дозволяє відводити від тіла вологу. Якщо тіло в холодну погоду залишається сухим, значить, не страшно переохолодження, а, отже, з'являється стійкість до простудних захворювань.

Температура тіла при надітому термобілизна на всіх ділянках однакова. Забезпечення комфорту - головне завдання термобілизни. Під час тренувань, занять спортом, походів на природу таку білизну необхідно і незамінне. Найпоширенішим видом одягу з категорії термобілизни, є термофутболки. Їх із задоволенням використовують туристи, альпіністи, лижники і військові, так і прості любителі активного відпочинку.

До речі, ви можете купить термобелье в харькове відмінної якості на сайті mandrivnik.com.ua швидко та вигідно!

Не треба забувати, що термобілизна можна і потрібно застосовувати не тільки, коли прохолодно, але і коли жарко: термобілизна знижує вплив високої температури. У важких природних умовах термобілизна здатне врятувати життя. І це не гучні слова, а факт.

Проводять термобілизна з синтетичних ниток. Натуральні тканини для цього не годяться, тому що час висихання у них значно довше. Матеріали для термобілизни розроблялися спеціально для їх функціонального призначення, вони мають значно кращі властивості, ніж з натуральної сировини. Пошивна матеріалом для термобілизни служить поліпропілен, акрил, лайкра, нейлон, фліс, поліестер. Або їх поєднання. Шви в термебелье виконуватися виключно зовнішніми або плоскими.

Купуючи термобілизну треба мати на увазі, що дуже важливо вибрати одяг за розміром: термобілизна має щільно облягати тіло - це дуже суттєвий аспект. Якщо цього не буде, воно втратить багатьох своїх властивостей. Термобілизна більшого, ніж потрібно розміру, буде викликати незручності і дискомфорт при носінні і не забезпечувати потрібного ефекту. Термобілизна шиється для різних цілей, і це треба враховувати при його придбанні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь