Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ешлі Джад отримує погрози від невідомого

Актриса Ешлі Джад, яка знялася у фільмі «Дивергент» поскаржилася на те, що в одній із соціальних мереж їй надходять погрози сексуального характеру, які принижують і лякають актрису. Вона має намір звернутися в поліцію, щоб зловмисників покарано і весь цей терор припинився.

Тим часом, зараз улюблена актриса величезної кількості глядачів по всьому світу стала любити поляризаційні лінзи, якими не нехтують і багато інших зірок. Так як ці окуляри не тільки бережуть зір, але і захищають очі від яскравих кращої сонця, що особливо важливо в літню пору року.

Як повідомило одне відоме видання, актрисі почали погрожувати після того, як вона відвідала баскетбольний матч, який проходив п'ятнадцятого березня. У цьому матчі брали участь дві популярних команди, а в цей час Ешлі у своїй соціальній мережі написала про те, що одна з команд веде «брудну» гру, після чого вболівальники і передплатники почали погрожувати і висловлювати свій негатив на її адресу, використовуючи при цьому нецензурні вирази в жорсткій формі. Такий поворот подій дуже образив актрису, і вона негайно виклала в соціальну мережу своє обурення і печаль, сказавши, що кожен з образили її людей повинен особисто відповісти за все сказане і написане, так як недозволено ображати людину за особисту думку і оцінку. Така замітка є виправданою, оскільки це дуже популярна актриса, яка знялася в багатьох фільмах і стала улюбленицею мільйонів.

Як розгортатимуться події далі, можна буде простежити на офіційних джерелах видавництва Variety, або ж на сторінках соціальних мереж, які закріплені за Ешлі, а поки ви можете підтримати актрису теплими словами та побажаннями успіху в цьому неприємному судновому процесі.

Сподіваємося, що новина вам сподобалася. Тому будемо раді, якщо ви підпишетеся на оновлення сайту та будете отримувати найсвіжіші новини собі на пошту. Крім цього, діліться посиланням на цю сторінку в соціальних мережах з своїми друзями та родичами, адже вони також хотіли б бути в курсі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь