Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати квартиру в новобудові

Нарешті, настав той момент, про який мріє, напевно, кожен житель нашої країни. Ви, нарешті, назбирали гроші і тепер зможете придбати окреме житло. Природно, ви починаєте в першу чергу, замислюватися, яке краще придбати, в новобудовах або старий фонд. Перед тим, як вирішити вам необхідно звернутися в спеціалізовану компанію з нерухомості і професіонал - агент підкаже вам, які на сьогоднішній день є вигідні умови саме для вас.

Як повідомляє Bild.ua, сьогодні безліч людей вибирають тільки квартири в новобудовах. Адже саме там використовуються при будівництві тільки сучасні технології та новітні матеріали. Також дана квартира зовсім не має ніяких «підводних каменів», так як має повністю чисту юридичну «біографію». Отже, вам агент надав деяке число адрес квартир.

Не варто вибирати квартиру по сусідству з шахтою ліфта. Адже ви будете постійно в квартирі чути шум його пересування. Тому якщо ви бажаєте придбати тільки найкращу квартиру вашої мрії, обов'язково звертайтеся тільки в спеціалізовану компанію.

Тепер вам необхідно обов'язково звернути увагу на розташування даних будинків. Вибирайте, щоб він знаходився недалеко від вашої роботи або поблизу зі зручною транспортною розв'язкою. Тобто зверніть увагу, щоб поруч з вашим будинком знаходилася станція метро або автобусна зупинка. Також важливим фактором вважається наявність повністю організованою інфраструктури. Коли вибір вже зроблено, то вам нададуть шанс вибрати поверх вашої квартири.

Фахівці не рекомендують купувати квартиру на першому або останньому поверсі. Адже дані квартири максимально схильні до нападів квартирних злодіїв. Також на останньому поверсі можлива протікання даху в подальшому і вся вода буде вам капати в квартиру. На перших поверхах завжди весь пил і бруд з вулиці летять прямо в вікна вашої квартири.

Пам'ятайте, що зовсім не варто вибирати також і кутові квартири. Вони досить холодні і вам доведеться облаштовувати додаткові радіатори опалення.

Чекайте на нові публікації вже зовсім скоро!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь