Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види чохлів для смартфонів

Сучасні смартфони хоч і мають безліч корисних функцій і привабливий дизайн, але вони погано захищені від подряпин, ударів при падінні і інших механічних пошкоджень.

Найбільш вразливою частиною смартфона є сенсорний екран, який при падінні найчастіше тріскається, а його заміна коштує недешево. Щоб цього уникнути і продовжити експлуатаційний термін свого улюбленого гаджета, а також зберегти його привабливість, виробники портативних пристроїв для кожної моделі випускають спеціальні захисні чохли. Їх вибір просто величезний. Чохли для Galaxy S8 за доступною ціною можна купити на сайті http://armored.com.ua/1659-samsung-galaxy-s8, де представлені такі види чохлів, як бампер, книжка, прозорі чохли з різноманітними зображеннями, а також футляри і багато іншого.

Кожен вид чохла має свої особливості та переваги. Правильно підібраний аксесуар для телефону повинен захищати його і при цьому не створювати дискомфорт для власника. Важливо купувати чохол конкретно під свою модель телефону, так як в такому чохлі всі отвори підходять під певні роз'єми. Таким чином, по телефону можна буде вільно розмовляти, слухати музику, фотографуватися і знімати відео. Що стосується матеріалу виготовлення, то аксесуари для смартфонів створюються з замшкіри, шкіри, пластику, тканини, силікону, металу та інших матеріалів.

Зберегти зовнішній вигляд телефону або ж зробити його більш оригінальним дозволяють чохли-бампери, але вони захищають тільки задню частину пристрою, тому фахівці радять додатково встановити на смартфон захисне скло. Чохли-книжки надійно захищають телефон з двох сторін, який навіть при падінні залишається цілим і неушкодженим. З задньої частини і з боків смартфон охоплює накладка, але вона не захищає екран. Як і у випадку з бампером на скло потрібно наклеїти захисну плівку.

Футляри можуть фіксуватися магнітом, а їх ступінь захисту для телефону залежить від матеріалу виготовлення. Різновидом книжки вважається кобура, але вона кріпиться до поясу. Такий чохол найкраще підходить чоловікам. Для тренувань є спеціальні спортивні чохли, які надійно фіксують гаджет і захищають його від вологи. У продажу можна знайти ударостійкі чохли, які підійдуть для занять екстремальними видами спорту. При виборі чохла багато власників смартфонів особливу увагу звертають на колір аксесуара. Вибір колірної гами чохлів і їх дизайн вразить навіть найдосвідченіших обивателів. Так, можна купити чохол з вушками, пухнастий чохол, зі стразами і іншими декоративними елементами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь