Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловічі джинси?

Легкі літні чоловічі джинси давно і міцно увійшли в повсякденне життя сучасного суспільства. Складно уявити хоча б одну людину у якого взагалі ніколи не було джинс. Як відомо, вперше джинси були винайдені тисяча вісімсот п'ятдесят третьому році Леві Стросс, як одяг для робітничого класу.

Тепер же джинси є невід'ємною частиною базового гардероба і знаходяться на піку своєї популярності вже не перший рік. Джинси літні чоловічі в першу чергу розраховані для комфортної роботи в жарку пору року, а так само для вечірнього відпочинку, адже як відомо джинси давно вже перестали бути одягом робітничого класу. Джинси літні чоловічі купити можна в магазині Мега Джинс, так само тут можна ознайомитися з ціновою політикою на вподобані моделі.

Зауважимо, що на сайті https://mega-jeans.com.ua/dzhinsy-muzhskie/ ви можете придбати стильні та якісні чоловічі джинси за найнижчими цінами вже сьогодні!

Як відомо існує кілька видів джинсів:

  1. Класичні - по фігурі, часто обтягуючі стегна і занижені до низу, так само поширений варіант прямих джинс з завищеною талією.
  2. Шаровари - вільного крою, які не обтягують і не сковують в рухах.
  3. Кльош - прямі джинси, що розширюються до низу.
  4. Стрейч - обтягують фігуру і маскують дрібні недоліки фігури.
  5. Денім - універсальні джинси, часто темних кольорів, підходять по фігурі абсолютно всім. Дудочки - обтягують фігуру, як друга шкіра. Видно всі недоліки фігури.

За допомогою даного опису типів джинсів можна з легкістю визначити який саме варіант підходить конкретній людині, що істотно полегшує процес вибору джинсів.

Як правильно вибрати джинси

Існує ряд порад з індивідуального підбору джинсів. Спочатку необхідно звернути увагу на якість виробу і вивчити їх склад. Необхідно звернути увагу на те, що з часом джинси розтягнуться, тому рекомендується купувати штани на розмір менше, проте перший час можуть бути труднощі в їх носінні, так як вони можуть тиснути, але після пари прань все прийде в норму. Джинси мають декоративні деталі, такі як гудзики, стрази, нашивки і інше, необхідно відразу ж перевірити наскільки надійно закріплені всі деталі, для уникнення швидкоплинної життя таких брюк.

Заклепки на штанях, так само як і блискавки та інші металеві деталі повинні бути виготовлені з міді, або бронзи, інші матеріали не підходять через утворення іржі, інакше через пару прань все проржавіє і навіть можуть бути патьоки на саму джинсову тканину. Часто можна після придбання джинсів і відправки їх в прання помітити, що вода забарвилася в колір штанів, а після прання вони стали блідіше відбувається це через неякісну фарби. Як же уникнути такої проблеми? При виборі джинсів можна провести сірником по кромці штанів, якщо сірник забарвиться, значить після першого прання джинси стануть блідіше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь