Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ламаєте голову, що подарувати? Портрет в стилі поп арт

Як вибрати оригінальний і стоїть подарунок, щоб він не був побитим і не продавався на кожному розі? Що подарувати людині у якого вже все є? Як зробити так, щоб Ваш подарунок став найкращим?

Дійсно, проблематично подарувати щось оригінальне людині, у якого є все. Не впадайте у відчай, картины из фото в стилі поп арт - це оригінальне рішення. У чому особливість стилю, в якому виконуються портрети поп-арт? Як замовити портрет? Як оформити з їх допомогою інтер'єр? Скільки коштує такий подарунок? Про це ілюстрації і стаття нижче. Спочатку про самі портрети, потім про дизайн, замовлення та ціни.

Ви можете замовити колаж з портретів однієї людини або назбирати колаж з портретів членів всієї родини і красиво оформити інтер'єр. Всім, хто хоче позбутися від депресії однозначно необхідно оформляти квартиру в яскравій кольоровій гамі. Яскраві кольори завжди позитивно впливають на настрій. Анітрохи не менше піднімає настрій вид усміхнену людину, тому намагайтеся замовляти портрети життєрадісно, ​​задумливо, загадково і так далі, усміхнених людей.

Ще один психологічний ефект мають портрети великого плану. В одному супермаркеті було помічено, що в місцях, де розташовані рекламні постери з обличчями людей, що дивляться прямо на спостерігача, практично не було крадіжок. Експеримент з розміщенням осіб людей стали проводити в інших відділах. Там також стали менше красти. Виявляється зробити щось нехороше, коли прямо на тебе дивляться чиїсь очі (навіть якщо це портрет) складно навіть для людей із зіпсованою совістю. Цей ефект варто взяти на замітку чоловікам, дружинам і батькам, які хотіли б нагадувати своїм дружинам і дітям про себе в свою відсутність. Тому варто було б замовити портрет в стилі поп, свій портрет самого себе для блага своєї ж родини.

Якщо вам хочеться, то можна замовити і портрети знаменитостей в стилі поп арт. Багатьох людей цікавить картина Мерлін Монро в стилі поп арт, картина Губи в стилі поп арт і картини тварин в стилі поп арт.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь