Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості ходової риболовлі

Цей вид рибного лову має своїх поціновувачів. Що собою являє ходової метод, снасті, вудилища і одяг для нього? Питань багато. Відповідь одна - читайте статтю, багато що стане зрозумілим вам.
На будь-якому, навіть незнайомому водоймі, використовуючи цей вид лову, можна зловити трофейного хижака. Спінінг, краса природи навколо. Підходимо до цікавого місця. Закид, проводка, удар. Запекла боротьба. Ось для чого люди кидають домашній затишок, вирушають в дорогу.

На це питання немає однозначної відповіді. Ходовий можна назвати ловлю плотви на річці, коли немає клювання. Переходи на нове місце, підгодівля риби - тут приховано основна відмінність ходової риболовлі. Рибу необхідно знайти, використовуючи знання звичок, кращих місць полювання і відпочинку. Все це залежить від сезону риболовлі. Одяг повинен відповідати пори року.

Чи не підгодовування визначає вага спійманої риби, а ваші знання, ноги. Це головне в такому вигляді лову. Тому основні трофеї - хижаки, спіймані на спінінг або нахлистом. З великою натяжкою сюди можна віднести і тролінг, але, погодьтеся, це все-таки не ходова ловля, а з човна. Питання спірне, у кожного рибалки може бути своя думка на цей рахунок.

До речі, все для рыбалки ви можете придбати на сайті anvi.ua за найвигіднішими цінами на ринку!

Куди поїхати? Маршрут і місце майбутньої лову можна вибрати, за відгуками рибалок, власного досвіду колишніх рибалок. Але завжди тягне в незвідані місця. Нові красиві маршрути, невивчені водойми - біла пляма для вас. І ви, як першовідкривач, вивчаєте його, проходячи по березі і обловлюючи хороші місця, де може чекати хижак.

З'являється можливість обловить великі площі річки, відзначаючи для себе уловисті місця. Перевірити всі горизонти глибини, дальність закидання, пошук на брівках, закоряженних місцях. Мілководді, з зарослим рослинністю дном, вигини річки, тихі плеса. Всі ці місця потрібно обстежити в першу чергу.

Навіть при слабкій активності риби, поганих погодних умовах ви зможете знайти хижака, досліджуючи водоймище, змінюючи приманки, способи проводки. Це переваги даного виду риболовлі, але є і «ложка дьогтю».

До недоліків умовно віднесемо великі навантаження під час лову, вага рюкзака з уловом, снастями, значні відстані, пройдені під час ходової риболовлі. Але для здоров'я це - скоріше плюс.
Для успішного відпочинку необхідно подбати про зручне спорядженні і одязі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь