Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як продовжити «життя» шафи-купе

Ніщо не вічне не тільки під місяцем, а й під стелею нашої власної квартири. Шпалери рано чи пізно вигоряють на сонці або забруднюються, штори - набридають, меблі - ламається або зношується. Не є винятком з цього правила і горезвісний шафа-купе на замовлення, який на сьогоднішній день користується величезною популярністю у споживачів.

Якщо ви хочете продовжити термін служби шафи-купе і якомога довше зберегти його в акуратному вигляді, вам потрібно пам'ятати кілька правил по догляду за подібною меблями.

1. Якщо на поверхні шафи з'явилися плями, не тріть їх чим попало. Використовуйте для цього м'які фланелеві ганчірочки.

2. Не купуйте для чищення шаф з ламінованої облицюванням розчинники та кислоти. Для цього завдання призначені поліролі.

Зверніть увагу, що ви можете купить шкаф купе в Киеве со склада на сайті mebel.net.ua за найдоступнішими цінами в Україні.

3. Не слід перевантажувати полки, якщо не хочете, щоб вони провисли. Намагайтеся розподіляти речі рівномірно по всьому відсіку.

4. трехстворчатого шафа-купе слід час від часу обслуговувати за допомогою фахівця.

5.Скріп коліщаток шафи-купе - це «сигнал тривоги». Якщо вчасно нічого не зробити, незабаром ви будете відчувати труднощі з відкриттям і закриттям дверей. Просто змажте коліщатка парафіном, і скрип повинен зникнути.

6.Чтоби продовжити термін служби шафи-купе, не допускайте, щоб на поверхню меблів потрапляла вода. Протирати пил стоїть сухою ганчіркою. Для виведення плям використовуйте слабкий мильний розчин, але подібну процедуру важливо провести максимально швидко, так як господарське мило містить луг.

7.Направляющіе досить швидко забиваються пилом і брудом, що ускладнює рух коліщаток. Тому заведіть звичку раз на місяць чистити напрямні пилососом. 5-хвилинна прибирання значно збільшить експлуатаційний термін.

8. Не хлопайте дверцятами кутового шафи-купе, інакше ви можете зламати елементи кріплення.

9.Так як найчастіше шафа-купе буває зроблений з ДСП, варто берегти його від впливу високих температур. Не ставте меблі біля обігрівачів, каміна і батарей. Також негативний вплив на виріб можуть надати прямі сонячні промені.

10. Стежте, щоб в приміщенні різко не мінялася температура, а вологість не була занадто високою. Від вогкості на шафі можуть з'явитися темні плями.

Якщо ви будете пам'ятати про всі ці рекомендації і виконувати їх, шафа-купе прослужить вам дуже довго.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь