Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати піч-камін для дачі, щоб отримати якісний обігрів?

Вибір обігрівальних приладів для дачних будівель і котеджів досить широкий. На особливу увагу заслуговують печі, суміщені з каміном. Вони дозволяють не тільки створити теплу, комфортну атмосферу, а й готувати їжу. Виробники пропонують безліч різних моделей. Наприклад, популярні такі печі-каміни: Баварія, Мета, Термофор. Часом складно зупинитися на конкретному варіанті. Які дров'яні печі-каміни для дачі тривалого горіння підходять найбільше, розповість стаття.

Зверніть увагу, що якісний печь камин киев ви можете придбати на сайті euro-kamin.com.ua за найнижчими цінами на ринку!

Перш ніж купувати печі і печі-каміни для дачі, слід ознайомитися з принципом їх роботи. Зазвичай конструкцію виконують зі сталі або чавуну. Функціонують печі довгого горіння за принципом зверху вниз. Це означає, що коли верхні шари енергосировини прогорають, полум'я починає поступово опускатися вниз. Так що працює піч-камін як відома всім буржуйка. Щоб регулювати інтенсивність вивільняється тепла, використовують піддувала. На даний момент відомо безліч пічних установок, які відрізняються тривалим горінням.

Водяний камін являє собою камеру товщиною в 4 міліметри для відкритих типів і 6 міліметрів - для закритих. В трубках теплообмінника циркулює близько 40 літрів теплоносія. Потім нагріта до певної температури вода надходить в систему, яка встановлена ​​в будинку.

Для зручності піч-камін з теплообмінником для дачі оснащується пристроєм, що регулює тепло. Дизайн буває різний. Деякі підприємства виготовляють моделі під замовлення. Так що є всі шанси придбати обладнання, яке максимально буде вписуватися в загальний інтер'єр будівлі.

Заслінка дозволяє витрачати енергоресурси економічно, а також ідеально підходить для приготування їжі. Якщо підключити піч-камін для дачі з водяним контуром за певною схемою, вона стане не тільки джерелом тепла, а й буде постійно підігрівати воду для купання, миття посуду та інших побутових потреб. Часом для додаткового джерела тепла встановлюють термогенератор. Цей пристрій підтримує температуру на потрібному рівні, а також забезпечує підігрів води.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь