Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Смартфони iPhone: чому варто вибрати техніку Apple?

Багато хто знає, що смартфони компанії Apple є еталон якісність. Далеко не всі можуть назвати реальні причини такого статусу iPhone. Давайте розглянемо реальні переваги смартфонів iPhonе.

Система iOS оптимізована

Будь айфон проходить повний цикл розробки, починаючи від власного процесора, закінчуючи операційною системою, що стоїть на "залізі". Це дозволяє розробникам повністю підлаштовувати операційну під потреби заліза. Розробники знають від і до характеристики процесора, і прекрасно розуміють, що необхідно для якісної роботи. Саме тому при використанні iPhone не спостерігається ніяких конфліктів - пам'ять і обчислювальна потужність процесора використовується на сто відсотків, при відкритті великого числа додатків не виникає збоїв і зависань. ОС Android унікальною для кожного покоління смартфонів, вона всеосяжна і замислювалася як універсальна для кожного гаджета.

Додатки оптимізовані

Купуючи ту чи іншу програму в AppStore, власнику "яблучного" смартфона і в голову не прийде питання: "Чи зможе цей додаток запуститися на моєму телефоні?" Оптимізація йде не тільки для операційної системи - багато додатків підтримуються більш пізніми версіями операційної системи, що дуже зручно для простого користувача - немає так званого ефекту "штучного старіння", на який так люблять посилатися багато гаджетомани.

До речі, придбати 8 айфон ви зможете на сайті iphone8.skay.ua за вигідними цінами!

Захищеність від вірусів

OS Android, незважаючи на простоту і привабливість в плані покупки, не є захищеною навіть від власних магазинів додатків. AppStore ретельно перевіряється, чи якщо той чи інший софт викликає підозру, його просто видаляють - саме тому власники iPhone можуть безбоязно ставити будь-який додаток.

Розмір, корпус і додаткові аксесуари

Багато хто ставить в перевага алюмінієвий корпус як більш захищений. Алюмосилікатні скло, або Gorilla Glass вперше дебютувало саме в смартфонах Apple. Крім того, внутрішня установка і комплектація елементів дозволяє говорити про те, що Apple підтримує оптимізацію в усьому, без компромісів.

За розміром будь-яка людина може підібрати собі зручно лежить в руці смартфон - від тендітної дівчини до сильного чоловіка.

Apple давно усвідомила, що головний ринок прибутку - не виробництво смартфонів, хоча вони і завоювали всесвітнє визнання. Величезна кількість аксесуарів на будь-який смак дозволяє задовольнити запити будь-якого користувача.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь